Skip to main content
hotel-bedroom

Hotell

Carrier erbjuder lösningar som är anpassade efter en variation av gästprofiler och olika typer av rum och fastigheter. Hotellägare, utvecklare och fastighetsägare kan känna sig trygga med att Carrier uppfyller alla behov avseende lönsamhet, tillförlitlighet och gästnöjdhet.
carrier-application-hotel-3D-view_se

Viktiga fördelar

carrier-icon-low-noise
Funktioner för lågt bullerutsläpp (nattläge)

Luftkonditionering, ventilation och värme (beroende på region och årstid) är bland det första som gäster lägger märke till. Terminallösningar och diffusionskapacitet från Carrier ger den tysta prestanda som gäster önskar i en avslappnande miljö.

carrier-icon-temperature-controls
Avancerad temperaturstyrutrustning

Att anpassa vistelsen efter gästens önskemål är viktigt för att bygga en god relation som får gästen att vilja komma tillbaka. Carriers lättanvända och stilrena operatörspaneler som är försedda med energihanteringssystem, från Aquasmart® till WebCTRL®, gör det möjligt att erbjuda ett personanpassat inomhusklimat på ett kostnadseffektivt och intuitivt sätt. I Carriers sortiment finns en mängd olika operatörspaneler.

carrier-icon-heat-pump
Stort utbud av värmepumpar (5-5 000 kW)

Carrier har utvecklat speciella värmepumpar för användning i värmedrift. De levererar en överlägsen energiverkningsgrad både i kyldrift och värmedrift oberoende av externa väderförhållanden. Från -20 till +46°C utomhustemperatur.

carrier-icon-energy-recovery-blue
Värmeåtervinning

Carrier erbjuder många värmeåtervinningsalternativ, inklusive värmeåtervinning med hög verkningsgrad för luftbehandlingsaggregat och hetgasvärmeväxlare eller värmeåtervinningskondensorer för kylarsystem för att bidra till minskad energiförbrukning vid värmedrift.

carrier-icon-sanitary-hot-water
Hygieniskt varmvatten

Hotell behöver konstant tillgång till hygieniskt varmvatten för flera områden. Värmeåtervinning vid mycket höga temperaturer är möjligt för många av Carriers vätskekylare genom att energin används för att förvärma lagringstanken för varmvatten som vanligen värms upp av traditionella pannor. Dessutom gör särskilda värmepumpar för höga temperaturer, som tål produktion av varmvatten upp till 68°C, det möjligt att ytterligare minska systemets energiförbrukning.
Upptäck våra produkter för hotell

Fallstudie

carrier-case-study-hilton-hotel-air-cooled-chiller-installation-by-helicopter-1_c
Hilton Metropole