Skip to main content
carrier-engineer-working-on-cad_c

Karriär

Följ inte ledaren – bli en ledare. Investera i en karriär vid Carrier, världens ledande företag inom uppvärmning, luftkonditionering och kylningslösningar.

MÄSTERLIGT ARBETE

Carriers anställda finns på plats, oavsett om det handlar om att bevara freskerna i taket på Sixtinska kapellet, innovativ uppvärmning av simbassänger för OS-simmare eller visa vägen inom gröna byggnader i några av de mest avancerade städerna i världen.

Carriers team arbetar varje dag för att lösa några av de mest unika och spännande utmaningarna inom uppvärmning, luftkonditionering och kylning. För att kunna fortsätta att vara världsledande söker vi alltid talangfulla och ambitiösa personer runt världen som vill börja jobba med oss.

KARRIÄRMÖJLIGHETER

Globalt ledarskap och innovation kräver ett brett spektrum av talanger och färdigheter. Carrier sammanför världens bästa inom teknisk design, tillverkning, informationsteknik, finans, drift, försäljning och marknadsföring.

DIN KARRIÄR I EGNA HÄNDER

Carrier engagera sig för att locka till sig och behålla de bästa talangerna. Det är därför vi ger våra anställda makt över sina egna karriärer. Vi tillhandahålla kompetensutveckling, avancerad utbildning och möjligheter till befordring, oavsett vilken befattning du har, för att hjälpa dig att utvecklas. Det är trots allt så att du som anställd vid ett världsledande företag ska kunna skapa en karriär som tar dig precis dit du vill.

ENGAGEMANG FÖR MÅNGFALD

Carrier inser hur viktigt det är att ha en heterogen arbetsstyrka för att kunna möta behoven hos våra kunder världen över. Carriers grundläggande värderingar hyllar kulturell och individuell mångfald och uppmuntrar nya idéer och olika synvinklar på alla nivåer i företaget. På så sätt kan alla göra sig hörda och har möjlighet att påverka branschen och världen. Vi inser hur viktigt det är att ha engagerad personal och att detta är det enda sättet att bevara vårt arv av innovativt tänkande.

willis-carrier-notebook-page_c willis-carrier-notebook-page
VARFÖR CARRIER

Carriers kultur handlar om ledarskap, innovation och hållbarhet. Vår globala räckvidd och vårt starka engagemang för de anställdas delaktighet ger alla vid Carrier möjlighet att växa, lära sig och göra karriär.

GLOBAL RÄCKVIDD

Carriers anställda ingår i ett verkligt internationellt sammanhang och har 53 000 kollegor i 180 länder. Carrier har ett gemensamt fokus på att lösa globala utmaningar och vår heterogena arbetsstyrka fortsätter att påverka utvecklingen världen över.

LOKALT ENGAGEMANG

Carrier är ett globalt företag, men vi inser också vikten av lokalt engagemang. Det är viktigt för oss att våra anställda bidrar till de samhällen där de bor och arbetar. Det är därför som Carrier är stolta över att främja volontärsarbete och bidrag till välgörenhet i många olika former.

KARRIÄRER SOM BYGGER PÅ ENGAGEMANG OCH VÄRDEGRUND

Carrier bygger på ett arv av innovation och ledarskap, vilket gör oss till ett företag som prioriterar teknik och som inser hur viktig personlig utveckling för våra anställda och kundservice är för företagets utveckling. Som pionjärer inom socialt ansvar och miljöomsorg inkluderar Carrier hållbarhet i allt vi gör. Att värna om miljön och skydda jordens begränsade naturresurser är ledstjärnan i vår verksamhet. Vi tar vår roll som naturlig ledare på stort allvar.

STARK AFFÄRSUTVECKLING

United Technologies och Carrier rankas konsekvent bland världens mest respekterade företag och varumärken och vi är bland de bäst presterande företagen på alla marknader där vi bedriver verksamhet. Oavsett den ekonomiska miljön uppfyller vi krävande utvecklingsmål och levererar stabilitet för våra investerare.