Carrier är världsledande inom högteknologisk värmedrift, luftkonditionering och kyllösningar. Carriers experter erbjuder hållbara lösningar, inbyggda energieffektiva produkter, styrenheter för byggnader och energitjänster för bostadshus, handel, försäljning, transport och livsmedel. Carrier grundades av mannen bakom den moderna luftkonditioneringen och fortsätter att underlätta vår tillvaro genom anpassade innovationer och lösningar för ett behagligare inomhusklimat. Detaljerad information för leverantörer hittar du på Carrier Corporates webbplats.

SAP® ARIBA® PROCURE-TO-PAY™

2016 valde Carrier Ariba, Inc. som e-inköpssystem för gods och tjänster. Procure-to-Pay-systemet finns för närvarande tillgängligt för Carrier Corporation, Carrier Transicold, Carrier Commercial Services, UTEC och Automated Logic. Carrier använder Ariba® Network för att utväxla affärsdokument med leverantörer, inklusive inköpsordrar, bekräftelser av inköpsordrar och leveransaviseringar, fakturor, kredit- och debetnotor och produktkataloger.

Gå in på SAP Ariba för att läsa mer om Ariba Networks fördelar, abonnemang och priser.

SAP® ARIBA® LIGHT ACCOUNT

SAP Ariba har meddelat att man nu lanserar en vidareutveckling av sin Light Enablement™-metod som är känd som Light Account. Light Account eller ”Interaktiv mejl” är en gratis kanal för leverantörer med kundombud via Ariba. Denna Ariba P2P-funktion kommer att leverera inköpsordrar (PO) via ett systemgenererat mejl med enkla fakturautskick, förbättrad utformning av PO-mejlet och möjligheten för leverantörerna att se alla sina inköpsordrar, fakturor och betalningsstatusar i en enda portal. Det systemgenererade PO-mejlet skickas ut via Ariba Network™ till leverantörer utan att du behöver ha ett fullständigt Ariba Network-affärsförhållande med Ariba. Light Account är ett gratisalternativ som ger dig följande möjligheter:

  • Visa alla ordrar, fakturor och betalningar i en portal
  • Skicka orderbekräftelser
  • Skapa och skicka fakturor
  • Ta emot faktura- och betalningsstatus
  • Skicka en PO-kopia till din mejladress för fakturahantering

Internetanslutning och webbläsare krävs för att generera en orderbekräftelse och skicka fakturor.

För att hjälpa dig att komma igång erbjuder Carrier följande utbildningsmaterial.

Friskrivningsklausul
Ariba är en oberoende leverantör och är inte Carriers ombud, representant eller partner. Carrier frånsäger sig uttryckligen allt ansvar för tjänster, handlingar eller overksamhet av alla slag från Ariba.

Länken till Aribas webbsidor utgör inte en garanti för Ariba från Carrier, och inte heller för deras produkter eller tjänster. Carrier har inget ansvar för att informationen på Aribas webbsidor är riktig, fullständig eller lämplig.