Skip to main content
light-commercial-clothes-shop

Affärsverksamhet

Carrier har utvecklat kompakta lösningar för värme- och kyldrift och luftbehandling som ger komfort och optimal kvalitet för inomhusluft på mindre ytor.
carrier-application-light-commercial-3D-view_se

Viktiga fördelar

carrier-icon-indoor-air-quality
Kvalitet på inomhusluft
Carrier-lösningarna bidrar till att säkerställa och bibehålla ett kontrollerat inomhusklimat, hålla jämna temperatur- och luftfuktighetsnivåer, samt att hålla en optimal kvalitet för inomhusluften.
carrier-icon-heat-pump
Stort utbud av värmepumpar
Carrier har utvecklat speciella värmepumpar för användning i värmedrift. De levererar en överlägsen energiverkningsgrad både i kyldrift och värmedrift oberoende av externa väderförhållanden. Från -20 till +46°C utomhustemperatur.
carrier-icon-compact-solutions
Kompakta lösningar med enkel installation
Med fabriksfärdiga ledningar, lättanvända funktioner, fabriksinstallerade tillbehör och ett intuitivt gränssnitt är AquaSnap 30RQV snabbstartade och tydliga. Den kompakta storleken gör att de enkelt kan integreras i små kontor och butiker.
carrier-icon-thermostat
Avancerade styrenheter
Nästa generationens styrenhet, NHC, möter de termiska behoven i kommersiella byggnader och säkerställer samtidigt en optimal energiverkningsgrad. NHC har en master-slavkonfiguration för upp till fyra enheter, med JBUS-anslutning.Upptäck våra produkter för lätta affärslokalsapplikationer