Skip to main content
bodega-pago-de-carraovejas-h

Pago de Carraovejas vinodling

carrier-mapa-casos-practicos-espana-madrid
account_circleCliente Pago de Carraovejas vinodling
roomUbicación Peñafiel (Valladolid)
todayFecha 2023

Projektbeskrivning

Pago de Carraovejas vinodling och vingård ligger i Peñafiel (Valladolid) i hjärtat av det spanska vindistriktet Ribera del Duero.

Den upptar för närvarande en produktionsyta på 160 hektar med tre druvsorter – tempranillo, cabernet sauvignon och merlot – och använder olika odlingssystem anpassade till varje liten odlingsyta.

Hela anläggningen täcker mer än 26 000 m² , med utsikt över Botijas-dalen och slottet Peñafiel.

bodega-pago-de-carraovejas-1

Vikten av temperaturreglering

En av de viktigaste delarna är att reglera temperaturen i tankarna för att uppnå vin av högsta kvalitet.

Kallvattensproduktionen åstadkoms med luftkylda kylaggregat utrustade med högeffektiva skruvkompressorer, vilket möjliggör en mycket exakt justering av den kyleffekt som krävs. De har dessutom ett brett driftområde i utomhustemperaturer från -20 °C upp till 55 °C och med kallvattensproduktion ned till -15 °C.

Enheterna har inspektionsscheman och individuella protokoll för att garantera optimal drift.

Tack vare dessa tjänster har man kunnat minimera driftskostnaderna för och maximera livslängden hos installationen.

bodega-pago-de-carraovejas-2

Respektfull bearbetning

Vinodlingen är utformad för att fullt ut respektera den naturliga gravitationsmatade jäsningsprocessen och de ursprungliga egenskaperna hos råvarorna. Man har infört ett innovativt jäsningssystem utrustat med den senaste tekniken för att uppnå en effektivare urlakning.

SORTER

Den upptar för närvarande en produktionsyta på 160 hektar med tre druvsorter – tempranillo, cabernet sauvignon och merlot.

30XB Carrier kylaggregat

AquaForce® 30XB finns med tre olika effektivitetsnivåer för att passa perfekt till varje kundapplikation och uppfyller det europeiska ekodesigndirektivet.

30XB kan användas i utomhustemperaturer från -20 °C till 55 °C. Den är en perfekt lösning för en mängd applikationer, från kontorsbyggnader och avancerade hotell till sanitära anläggningar, datacentraler och industriprojekt.

bodega-pago-de-carraovejas-4