Skip to main content
carrier-case-study-specialist-heart-and-chest-hospital-h

Hjärtoch lungsjukhus

Ytterst tillförlitlig kyllösning för hjärtoch lungsjukhus
carrier-map-case-study-uk
account_circleCustomer Hjärtoch lungsjukhus
roomLocation Storbritannien
calendar_todayDate 2023

Projektbeskrivning

Carriers luftkylda scrollkylare AquaSnap® 30RBP400 med dubbla pumpar med variabelt varvtal, mjukstart och kustklimatskyddade batterier har installerats på två framstående hjärt- och lungsjukhus i Storbritannien.

Specialistsjukhuset för hjärt- och lungsjukvård tar emot 2,8 miljoner människor i Merseyside, Cheshire, North Wales och Isle of Man. Att erbjuda en trygg, säker och välventilerad miljö där patienterna får vård av högsta kvalitet är avgörande för att säkerställa att sjukhuset fortsätter att leverera bästa möjliga vård.

specialist heart and chest hospital =

Bakgrund

Tre Carrier AquaSnap® 30RBP400 luftkylda scrollkylare med kombinerad kyleffekt på 1 164 kW installerades av en Carrier Advantage-medlem som del i ett större renoveringsprojekt.

De luftkylda AquaSnap®-scrollkylarna med dubbla pumpar med variabelt varvtal har bevisat överlägsen tillförlitlighet och är en populär lösning för sjukhus och vårdinrättningar tack vare sina optimala prestanda vid fullast och dellast samt sin låga ljudnivå och låga energiförbrukning. Vätskekylarna utrustades med mjukstartsstyrning som eliminerar straffavgifter vid behovstoppar och minskar mekanisk påfrestning vilket ger längre livslängd för alla systemkomponenter.

För att skydda enheterna mot korrosion behandlades kondensorbatterierna med Carriers flexibla epoxibeläggning Enviroshield som kapslar in aluminiumdelarna i värmeväxlarna fullständigt och isolerar dem från omgivningen vilket ökar deras livslängd ytterligare.

De kompakta och lättinstallerade vätskekylarna lyftes upp till uppställningsplatsen på byggnadens tak med kran från gatan. Med ett lågt CO2 -avtryck på miljön bidrar energieffektiva lösningar som vätskekylarna i AquaSnap®-serien till Carriers mål för miljö, social hållbarhet och bolagsstyrning som avser att minska kundernas koldioxidavtryck med över ett gigaton fram till 2030.

DE VIKTIGASTE FÖRDELARNA

De luftkylda scrollkylarna AquaSnap® 30RBP400 är en populär lösning för sjukhus och vårdinrättningar tack vare sina optimala prestanda vid fullast och dellast samt sin låga ljudnivå och låga energiförbrukning.

TEKNISKA LÖSNINGAR
  • Carrier AquaSnap® 30RBP400 luftkylda scrollkylare .