Siirry pääsisältöön
carrier-way-to-industry_h

Teollisuus

Carrier tarjoaa teollisen ja valmistusliiketoiminnan tehokkuutta, luotettavuutta ja tuottavuutta tukevia ratkaisuja. Carrierin ilmastointiratkaisut takaavat miellyttävän ja tuottavan työympäristön sekä työntekijöille että valmistusprosesseille.
carrier-application-industrie-3D-view_fi

Keskeiset edut

carrier-icon-snow-flake
Jäähdytetyn veden tuotanto -15 °C:seen asti
Matalan lämpötilan jäähdytetyn veden tuotanto -6 °C:seen (keskitaso) tai -15 °C:seen (matala) asti kattaa erityissovellukset, kuten lämpöenergian varastointi ja teollisuusprosessien jäähdytyksen.
carrier-icon-high-efficiency
Suuri tehokkuus täydellä ja osakuormalla
Taajuusmuuttajakäyttöiset koneet ovat perinteisesti erittäin tehokkaita osakuormalla, mutta korkean osakuormatehokkuuden saavuttaminen tapahtuu usein täyden kuorman tehokkuuden kustannuksella. AquaForce®-jäähdyttimen ja älykkään Greenspeed®-tekniikan avulla voit saada molemmat.
carrier-icon-advanced-monitoring-screen
Valvonta ja ennakointi vähentävät seisonta-aikaa
Edistyksellinen valvontapalvelu kerää laitteistosta jatkuvasti tietoja, joiden perusteella voidaan ennustaa ja ehkäistä toimintahäiriöitä ja mahdollisia vahinkoja. Ratkaisun avulla käyttäjät voivat seurata ja valvoa ilmastointijärjestelmänsä toimintaa ja suorittaa ennalta ehkäiseviä ja korjaavia toimenpiteitä laitteiston käyttöajan optimoimiseksi.
carrier-icon-gauge-smart-energy-management
Älykäs energianhallinta
Edistykselliset ohjausratkaisut, kuten Carrier® PlantCTRL™, mahdollistavat ilmastointijärjestelmän säätämisen ja kokonaisvaltaisen optimoinnin maksimaalisen käytettävyyden ja minimaalisen energiankulutuksen varmistavalla tavalla. Lisäksi Carrier suunnittelee, rakentaa ja toteuttaa räätälöityjä lämpöenergian varastointiratkaisuja (TES) ilmastointijärjestelmiin, joiden suurin jäähdytystarve ylittää 500 kW. Täydellisesti älyverkkoyhteensopiva TES-ratkaisu pienentää vedenjäähdytinkapasiteetin tarvetta 30-70 %, varmistaa jäähdytystehon riittävyyden.Tutustu teollisuuteen tarkoitettuihin tuotteisiimme

carrier-video-screenshot-30kavize
AquaForce® PUREtec™ 30KAVIZE, air-cooled screw chiller. Dedicated to industry.

The AquaForce® Vision 30KAVIZE using HFO R-1234ze refrigerant is dedicated to Industry process applications (food manufacturing, chemicals, metal industries, pharmaceuticals, plastic and more), offering outstanding performances while being a cost-effective solution.

carrier-video-screenshot-30kav_low_brine_en
The AquaForce® 30KAV vedenjäähdyttimet
saatavilla Low Brine -optiolla
AquaForce® 30KAV ja 30XB/P-ZE vedenjäähdyttimet ovat nyt saatavilla Low Brine -optiolla. Tämä optio mahdollistaa minimissään -15 °C liuoksen tuottamisen prosessijäähdytyskohteisiin.
carrier-video-screenshot-30kav_heat_recovery_en
AquaForce® 30KAV vedenjäähdytin
lämmön talteenotolla
AquaForce® 30KAV vedenjäähdyttimeen on saatavilla optiona lämmön talteenottovaihdin, jolloin jäähdytyksessä syntyvä hukkaenergia voidaan ottaa talteen ja tuottaa ympäristöystävällistä lämmitysenergiaa.