Siirry pääsisältöön
carrier-project-profile-carbon-footprint-reduction-h

Hiilijalanjäljen Vähentäminen

Jäähdytys- ja ohjausjärjestelmän jälkiasennusratkaisu pienentää hiilijalanjälkeä merkittävästi

Asiakkaidemme tarpeet

Asiakkaamme on suuri kansainvälinen farmasian alan konserni. Tämä ranskalainen yritys on erikoistunut lääkeaineiden tutkimiseen, valmistukseen, tuotekehitykseen ja jälleenmyyntiin sekä sairaanhoitopalveluiden tarjoamiseen.

Kahden vuosikymmenen mittainen yhteistyömme perustuu luottamukseen. BluEdge-palvelumme Enhance-tason mukaiset 11 jäähdytintä on sijoitettu Pohjois-Ranskassa sijaitsevaan asiakkaan teollisuuslaitokseen.

Tämä farmasian alan konserni on sitoutunut vähentämään ympäristövaikutustaan ja käynnistänyt kunnianhimoisen ohjelman nollapäästöjen saavuttamiseksi. Sen tavoitteena on kasvihuonekaasupäästöjen välttäminen kokonaan.

Sopimuksen aikana asiakas havaitsi kylmäainevuodon (R134a) yhdessä sen vesijäähdytteisissä 30XW-ruuvijäähdyttimissä. Kaikki aiemmat projektimme olivat onnistuneet toivotulla tavalla ja asiakkaan vaatimusten mukaisesti, joten asiakas pyysi meiltä ratkaisua myös tähän ongelmaan.

Ehdotimme ensin kylmäaineen jälkiasennusratkaisua asiakkaan hiilijalanjäljen pienentämiseksi ja eri määräysten ja kestävyystavoitteiden noudattamisen takaamiseksi.

Lisäksi neuvoimme asiakasta päivittämään yksikön vanha ohjausratkaisu uusimman sukupolven SmartVu-käyttöliittymään. Ratkaisussa käytetään R513A-kylmäainetta ja uusimman tekniikan mukaista ohjausjärjestelmää, mikä puolittaa päästöt.

Jäähdytys- ja ohjausjärjestelmän jälkiasennusratkaisun edut asiakkaalle

  • Se auttaa säästämään ympäristöä sekä täyttämään ympäristöä, terveyttä ja turvallisuutta koskevat vaatimukset, sillä matalan GWP-arvon (ilmaston lämpenemispotentiaali) kylmäaine pienentää ympäristövaikutusta.
  • Asiakas saa mielenrauhan ennakoimalla ympäristölainsäädännöstä (F-kaasu) johtuvaa alkuperäisen kylmäaineen saatavuuteen ja hintaan liittyvää epävarmuutta tulevaisuudessa.
  • Se säästää rahaa ennakoimalla CO2e:hen* liittyvien uusien verojen käyttöönottoa. Myös tarkastusten ja vuototunnistusten määrän vähentyminen voi säästää kustannuksissa.

Euroopan komissio on hyväksynyt joukon ehdotuksia, joiden taustalla on REPowerEU ja 55-valmiuspaketti. Niiden tarkoituksena on uudistaa EU:n ympäristö-, energia-, kuljetus ja verotuskäytäntöjä vuoteen 2030 mennessä kasvihuonekaasujen nettomäärän pienentämiseksi vähintään 55 prosentilla vuoden 1990 tasoihin verrattuna.

*Hiilidioksidiekvivalentti

Projekti

Ratkaisumme ansiosta asiakas pystyi säilyttämään 30XW-jäädyttimen. Siihen vaihdettiin ainoastaan kylmäaine ja yksikön ohjaimet. Se pienentää myös hiilijalanjälkeä ja täyttää eurooppalaiset määräykset.

Luotettavan tukemme edut asiakkaalle:

  • Laitteiston luotettava tehokkuus ja jäähdytysteho.
  • Avaimet käteen -ratkaisu, johon kuuluu kaikki osat, dokumentaatio jäljitettävyyttä varten ja huoltotiimimme suorittama käyttöönotto.
  • Nykyaikainen ratkaisu uusimman sukupolven SmartVu-käyttöliittymällä.
  • Luotettava ja varma toiminta.
  • Varaosat saatavana tarvittaessa.
  • Kylmäaine R513A pienentää yrityksen hiilijalanjälkeä, sillä sen GWP-arvo on 631 (puolet aiemmasta kylmäaineesta).