Siirry pääsisältöön
data-center-man-working-on-laptop

Palvelinkeskus

Jäähdytysjärjestelmiä tarvitaan palvelinkeskusten tietokonepalvelimien ja tietotallennuslaitteiden tuottaman lämmön vuoksi. Carrierin valikoimaan kuuluu erilaisia nestejäähdytin-, laitetelinejäähdytys- ja ilmankäsittelyratkaisuja, joiden takaama tehokas jäähdytys varmistaa laitteistolle maksimaalisen käytettävyysajan.
carrier-application-data-center-3D-view_fi

Keskeiset edut

carrier-icon-chrono
Nopea tehon palautus
Mahdollisimman suuri käytettävyysaika on ensisijainen tärkeää palvelinkeskussovelluksissa. Tähän haasteeseen vastaamiseksi tietotekniikan jäähdytysjärjestelmien on oltava luotettavia ja kyettävä vastaamaan odottamattomiin kuormavaihteluihin. Carrierin kehittämä erityisen nopea tehon palautustoiminto lyhentää merkittävästi palautumisaikaa sähkökatkoksen sattuessa.
carrier-icon-reliability
Luotettavuus
Tuotteet testataan kattavasti ennen asiakkaalle lähettämistä ja paras mahdollinen turvallisuus- ja laatutaso varmistetaan sisäisten organisaatioiden suorittamilla sertifioinnilla.
carrier-icon-euro
Täydellinen vapaajäähdytys
Sopivissa ilmasto-olosuhteissa ilma- tai vesilauhdutteiset vapaajäähdytysjärjestelmät ovat suosittuja palvelinkeskussovelluksissa, sillä kompressorien käyntituntien väheneminen kylmän kauden aikana säästää energiaa. Carrier tarjoaa ilmapuolen vapaajäähdytysvaihtoehtoja ilmanvaihtokoneisiin ja hydraulisia vapaajäähdytysvaihtoehtoja vedenjäähdytinjärjestelmiin joko Carrierin patentoimina integroitavina DX-vapaajäähdytysjärjestelminä tai erillisinä, nestejäähdyttimiä tai torneja hyödyntävinä järjestelminä.
carrier-icon-gauge-smart-energy-management
Älykäs energianhallinta
Edistykselliset ohjausratkaisut, kuten Carrier® PlantCTRL™, mahdollistavat ilmastointijärjestelmän säätämisen ja kokonaisvaltaisen optimoinnin maksimaalisen käytettävyyden ja minimaalisen energiankulutuksen varmistavalla tavalla.
carrier-icon-energy-savings
Tehon käytön optimointi
Datakeskusten energiatehokkuus riippuu käytetyistä laitteista ja ohjausjärjestelmän joustavuudesta erilaisiin käyttötiloihin. Tuotteemme on varustettu energiatehokkailla EC-puhaltimilla ja yhdistettynä monipuolisiin ohjausalgoritmeihin, tarjoavat ne erittäin korkean suorituskyvyn.Tutustu palvelinkeskuksiin tarkoitettuihin tuotteisiimme

Tapaustutkimus