Siirry pääsisältöön
modern-multilevel-shopping-center_c

Vähittäismyynti

Ostoskeskuksissa tarvitaan erilaisia jäähdytys-, lämmitys- ja ilmankäsittelyratkaisuja erikokoisiin myymäläalueisiin ja -tiloihin. Tarvittiinpa sitten keskitettyä tai hajautettua järjestelmää, Carrierin laajasta valikoimasta löytyy energiatehokkaita tuotteita ja ratkaisuja kaikkien suunnittelijoiden ja asentajien tarpeisiin.
carrier-application-commercial-center-3D-view_fi

Keskeiset edut

carrier-icon-small-building
Pienet ja keskisuuret erilliskohteet
Katolle asennettavat rooftop-yksiköt ovat kustannustehokas itsenäinen ilmastointiratkaisu vähittäismyymälöihin ja/tai varastoihin. Ulos asennettaviksi suunnitelluista järjestelmistä löytyy helppo ja monipuolinen ratkaisu sekä uudisrakentamiseen että jälkiasennukseen. Valikoimaan kuuluvat tyypit ja lisävarusteet kattavat kaikki jäähdytys-, lämmitys- ja ilmanvaihtotarpeet ja mahdollistavat erilaiset kokoonpanot vakiotehoisista muuttuvatehoisiin järjestelmiin.
carrier-icon-large-buildings
Suuremmat keskukset
Ostoskeskuksissa jäähdytetyn veden ja käsitellyn sisäilman jakamiseen käytetään keskitettyjä jäähdytinjärjestelmiä ja ilmanvaihtokoneita. Yksittäiset myymälät valitsevat sopivat jäähdytetyn veden päätelaitteet tai paketoidut ilmankäsittelyratkaisut vaaditun mukavuustason ja sisustuksen mukaan.
carrier-icon-energy-recovery-blue
Lämmöntalteenotto
Carrierin lämmöntalteenottovaihtoehtojen valikoimaan kuuluvat muun muassa tehokkaat rooftop-yksiköiden ja ilmanvaihtokoneiden lämmöntalteenottoratkaisut. Niillä voidaan vähentää käytetyn lämmitysenergian määrää ja joissakin tapauksissa korvata vaihtoehtoisia polttoaineita käyttäviä komponentteja.
carrier-icon-indoor-air-quality
Sisäilman laatu
Carrierin ratkaisut auttavat saavuttamaan ja ylläpitämään tarkoin hallitun mikroilmaston sekä säätämään lämpötilaa ja ilmankosteutta niin, että sisäilman laatu on paras mahdollinen (suodatustehokkuus, hiilidioksiditason hallinta).
carrier-icon-two-screens
Ilmastointijärjestelmät
Carrier suunnittelee, rakentaa ja toteuttaa räätälöityjä lämpöenergian varastointiratkaisuja (TES) ilmastointijärjestelmiin, joiden suurin jäähdytystarve ylittää 500 kW. Täydellisesti älyverkkoyhteensopiva TES-ratkaisu pienentää vedenjäähdytinkapasiteetin tarvetta 30-70 %, varmistaa jäähdytystehon riittävyyden ja optimoi rakennuksessa olijoiden mukavuuden.Tutustu ostoskeskuksiin tarkoitettuihin tuotteisiimme