Carrier on maailman johtava korkean teknologian lämmitys-, ilmastointi- ja jäähdytysratkaisujen kokonaisvaltainen toimittaja. Carrier toimittaa kestäviä, energiatehokkaita ja ekologisia automaatioratkaisuja asuinrakennusten, liikehuoneistojen, vähittäiskaupan, kuljetus- ja elintarvikealan toimijoille. Nykyaikaisen ilmastointiteknologian edelläkävijänä Carrier on sitoutunut kestävän kehityksen periaatteisiin ja ympäristön huomioon ottamiseen tuotteissaan ja toiminnassaan. Tavarantoimittajille suunnatut tarkat tiedot löytyvät Carrier-konsernin verkkosivulta.

SAP® ARIBA® PROCURE-TO-PAY™

Vuonna 2016 Carrier valitsi Ariba, Inc:n tavaroiden ja palveluiden sähköiseksi hankintajärjestelmäkseen. Ariba:n Procure-to-Pay järjestelmä on tällä hetkellä saatavilla Carrier Corporation, Carrier Transicold, Carrier Commercial Services, UTEC ja Automated Logic -tuotemerkeillä. Carrier käyttää Ariba® Network -palvelua liiketoimintaan liittyvien dokumenttien vaihtamiseen tavarantoimittajien kanssa, mukaan lukien ostotilaukset, ostotilausvahvistukset ja kuljetusten ennakkoilmoitukset, laskut, luotto- ja veloitusilmoitukset sekä luettelot.

SAP Ariba:n verkkosivulta löydät lisätietoa Ariba Network –palvelusta, sen hyödyistä, tilaamisesta ja hinnoittelusta.

SAP® ARIBA® LIGHT ACCOUNT

SAP Ariba on julkaissut Light Enablement™ -palvelun joka tunnetaan nimellä Light Account. Light Account tai toisin sanoen “Interaktiivinen Email”, on ilmainen palvelu tavarantoimittajille joiden asiakkaat käyttävät sähköistä Ariba -hankintajärjestelmää. Tämä Ariba P2P –palvelu toimittaa ostotilaukset järjestelmän automaattisesti luoman sähköpostin välityksellä, tarjoten helpon laskun lähettämisen, uudistetun ostotilausviestin ulkoasun, ja antaa tavarantoimittajille mahdollisuuden nähdä kaikki omat ostotilaukset, laskut ja maksusuoritusten tilan yhdessä palvelussa. Tämä järjestelmän luoma ostilausviesti lähetetään Ariba Network™ -verkosta tavarantoimittajalle ilman että tavarantoimittajan tarvitsee hankkia maksullista Ariba Network –palvelun käyttölisenssiä. Light Account on ilmainen käyttäjätili joka tarjoaa seuraavat toiminnot:

  • Kaikkien tilausten, laskujen ja maksusuoritusten tarkastelu yhdessä palvelussa
  • Tilausvahvistusten lähettäminen
  • Kutakin tilausta koskevan laskun luominen ja lähettäminen
  • Laskun ja maksusuorituksen tilaa koskevien viestien vastaanottaminen
  • Ostotilauksen välitys omaan sähköpostiisi laskunkäsittelyä varten

Tilausvahvistuksen luominen ja laskun lähettäminen edellyttää internetyhteyttä ja verkkoselaimen käyttöä.

Carrier on luonut seuraavan koulutusmateriaalin helpottaakseen palvelun käytön aloittamista.

Vastuuvapautuslauseke
Ariba on itsenäinen ulkopuolinen toimija, eikä ole Carrierin edustaja tai kumppani. Carrier ei ole missään vastuussa Ariban palveluista, niiden toiminnoista tai toimimattomuuksista.

The link to the Ariba sites does not constitute an endorsement by Carrier of Ariba or their products or services. Carrier is not responsible for the accuracy, completeness, or adequacy of content of information contained in Ariba sites.