Siirry pääsisältöön
carrier-case-study-industry-es-h

Tehtaan Hiilidioksidipäästöjen Vähentäminen

carrier-mapa-casos-practicos-espana-madrid
account_circleCliente Tehtaan Hiilidioksidipäästöjen Vähentäminen
roomUbicación Madridin
todayFecha 2023

carrier-case-study-industry-es-1

Hankkeen kuvaus: Perinteinen vesikiertoinen järjestelmä korvattiin lämpöpumpuilla

Nykyinen tilanne ja sitoumukset kasvihuonekaasujen vähentämisestä ilmastonmuutoksen vaikutusten lieventämiseksi on yksi Espanjan teollisuuden suurimmista haasteista. Energiatehokkuuden lisääminen lämmityksen ja jäähdytyksen tuotannossa, uusiutuvien energialähteiden integrointi ja fossiilisten polttoaineiden kulutuksen vähentäminen auttavat vähentämään näiden järjestelmien ympäristövaikutuksia ja lisäämään teollisuuden kilpailukykyä.

Tässä tapaustutkimuksessa laitevalmistaja onnistui poistamaan hiilidioksidipäästöt Madridin tehtaansa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmästä ottamalla käyttöön ilma-vesilämpöpumppuyksiköitä.

Hankkeella pyrittiin vähentämään laitoksen ympäristövaikutuksia ja niihin liittyviä energiakustannuksia sekä eliminoimaan fossiilisten polttoaineiden käyttö.

Tämä vähensi järjestelmän energiankulutusta ja CO2 -päästöjä (sekä suoria että epäsuoria) ja minimoi laitoksen käyttökustannukset.

Olemassa olevan järjestelmän tutkiminen

Alkuperäisessä asennuksessa oli kaksi ilmalauhdutteista ruuvikompressorivedenjäähdytintä ja kolme maakaasukattilaa lämmitykseen. Nämä yksiköt toimittivat kuumaa ja kylmää vettä yhtiön tehdas- ja toimistorakennusten ilmastoinnissa käytettäviä ilmankäsittelylaitteita ja puhallinkonvektoriyksiköitä varten.

Valvontajärjestelmä antaa myös tietoa molempien järjestelmien energiantarpeesta ja -kulutuksesta. Tällä tavalla on mahdollista säätää ehdotetun järjestelmän lämpökapasiteettia ja laskea saavutettu energiansäästö.

Ehdotettu ratkaisu

Ehdotettu ratkaisu sisältää neljä AquasSnap® ilma-vesi lämpöpumppua scroll-kompressoreilla ja R32-kylmäaineella. Nämä yksiköt kattavat kuuma- ja kylmävesijärjestelmän tarpeet koko sen käyttöajan.

carrier-case-study-industry-es

SUUNNITTELUN KESKEISIMMÄT TEKIJÄT
  • Lämmitys- ja jäähdytystarpeen kuvaus
  • Tarvittavien lämpötilojen määrittäminen
  • Käytettävissä olevan alueen ja muiden asennuksen rajoitusten analysointi
  • Tarkastusstrategian vahvistaminen
EHDOTETUN RATKAISUN EDUT

KESTÄVÄ: Lämpöpumput mahdollistavat polttoaineen kulutuksen minimoinnin.

INTEGROITAVA: Lämpöpumppuyksikköjen liittäminen nojaa pienimmätkin yksityiskohdat huomioivaan oikeaan suunnitteluun.

SKAALATTAVA: Yksikköjä voidaan lisätä tarpeen mukaan.

LUOTETTAVA: Näissä yksiköissä käytetty teknologia on tulosta vuosien kokemuksesta.

Lämmityksen ja jäähdytyksen sähköistäminen

Energiatehokkuuden ja uusien kylmäaineiden ohella lämmityksen ja jäähdytyksen sähköistäminen on avainasemassa teollisuuden ympäristövaikutusten vähentämisessä. Lämpöpumppujen käyttö mahdollistaa fossiilisia polttoaineita käyttävien laitteiden korvaamisen sähköä energialähteenä käyttävillä laitteilla. Tärkeimpiä tekijöitä tarkastelemalla voidaan varmistaa, että oikea teknologia valitaan asennuksen tarpeita vastaavaksi.

  • Toimintakartta: Ensinnäkin on tarpeen tarkistaa ulkolämpötila-alueet, joilla yksikkö voi toimia. Toiseksi on varmistettava, että asennuksen edellyttämät kuuman ja kylmän veden lämpötilat pystytään tuottamaan.
  • Sopeutumiskyky: Lämpöpumppuyksiköt voidaan varustaa lisävarusteilla niiden energiatehokkuuden lisäämiseksi tai asennuksen tai huollon helpottamiseksi.
  • Luotettava: Kokemuksemme tämän teknologian valmistuksesta, erikoislaboratorioiden käytöstä ja tehdashyväksyntätestien suorittamisesta ennen laitteiden toimittamista paikan päälle asennettavaksi takaavat optimaalisen luotettavuuden.
carrier-case-study-industry-es-4
carrier-case-study-industry-es-5
carrier-case-study-industry-es-6