Toiminnot

Carrier on lämmitys-, ilmanvaihto-, mukavuusilmastointi- ja kylmäjärjestelmien, taloautomaatio-, palo- ja turvajärjestelmien johtava toimittaja. Meillä on 51 tehdasta ja 39 tutkimus- & tuotekehityskeskusta ympäri maailman, ja yli 53,000 työntekijää palvelemassa asiakkaitamme yli 180 valtiossa.

Carrierilla innovaatio on aina ollut yksi perusarvoistamme. Tutkimus- & tuotekehityskeskuksemme kehittävät asiakkaillemme suorituskykyisimpiä ja tehokkaimpia tuotteita ja palveluita.

Kestävä kehitys ja ekologinen rakentaminen

Sitoumuksemme ympäristönsuojeluun näkyy paitsi yrityksen sisällä, myös yhteisöissämme ja markkinoilla. UTC Climate, Controls & Security on ainoana yhtiönä maailmassa Yhdysvaltain, Argentiinan, Kiinan, Intian, Singaporen ja Ranskan Green Building Council -yhdistysten perustajajäsen. Itse asiassa Carrier oli U.S. Green Building Councilin® (USGBC) ensimmäinen perustajajäsen vuonna 1993.

Carrier on sitoutunut vähentämään tuotteidensa kasvihuonekaasuvaikutusta kehittämällä energiatehokkuutta ja käyttämiään kylmäaineita. Olemme johtaneet alan vaiheittaista luopumista otsonia tuhoavista kylmäaineista vuodesta 1994. Samalla olemme lanseeranneet maailman energiatehokkaimpiin lukeutuvia lämmitys-, ilmastointi- ja kylmäjärjestelmiä. Samanaikaisesti olemme pienentäneet toimintamme ympäristövaikutusta.

Jaamme aktiivisesti asiantuntemustamme toimiaksemme suunnannäyttäjänä ympäristöasioissa. Olemme USGBC:n suurin kansainvälinen kumppani Leadership in Energy- ja Environmental Design (LEED®) -koulutuksessa. Carrier Universityn Institute for Sustainability on kouluttanut tuhansia alan ammattilaisia Yhdysvalloissa, Lähi-idässä, Euroopassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Aasiassa.

Esimerkkejä merkittävistä asennuskohteista

  • Sikstiiniläiskappeli - Rooma, Italia
  • Singapore Expo, Aasian suurin messukeskus - Singapore
  • Mahtava kansan sali - Peking, Kiina
  • George Washingtonin tila Mount Vernonissa - Virginia, Yhdysvallat
  • Galleria degli Uffizi - Firenze, Italia
  • The Great Library of Alexandria - Alexandria, Egypt

U.S. Green Building Council® ja LEED® ovat U.S. Green Building Councilin rekisteröityjä tavaramerkkejä.