Siirry pääsisältöön
bodega-pago-de-carraovejas-h

Pago de Carraovejas viinitila

carrier-mapa-casos-practicos-espana-madrid
account_circleCliente Pago de Carraovejas viinitila
roomUbicación Peñafielissa (Valladolid)
todayFecha 2023

Projektin kuvaus

Pago de Carraovejasin viinitila ja viinitarha sijaitsevat Peñafielissa (Valladolid) Espanjan viinialueen, Ribera del Dueron, sydämessä.

Tällä hetkellä 160 hehtaarin tuotantoalueella viljellään kolmea rypälelajiketta – Tempranillo, Cabernet Sauvignon ja Merlot – ja käytössä on erilaisia viljelymenetelmiä eri alueille.

Koko tila on suuruudeltaan yli 26 000 m² . Tilalta on näkymät Botijasin laaksoon ja Peñafielin linnaan.

bodega-pago-de-carraovejas-1

Lämpötilan hallinnan tärkeys

Yksi keskeisimmistä elementeistä on säiliöiden lämpötilan hallinta korkeimman viinilaadun varmistamiseksi.

Jäähdytetyn veden tuotanto toteutetaan ilmajäähdytteisillä jäähdytyskoneilla, jotka on varustettu tehokkailla ruuvikompressoreilla. Ne mahdollistavat vaaditun jäähdytystehon erittäin tarkan säädön. Lisäksi ne tarjoavat laajan toiminta-alueen ulkolämpötiloissa -20 °C...55 °C ja jäähdytetyn veden tuotannossa lämpötilaan -15 °C saakka.

Yksiköillä on tarkastusaikataulut ja protokollat optimaalisen toiminnan varmistamiseksi.

Näiden palvelujen ansiosta käyttökustannukset on minimoitu ja laitteiston käyttöikä maksimoitu.

bodega-pago-de-carraovejas-2

Kunnioittava käsittely

Viinitila on suunniteltu kunnioittamaan täysin luonnollista painovoimalla tapahtuvaa käymisprosessia ja raaka-aineiden alkuperäisiä ominaisuuksia. Viinitila on ottanut käyttöön innovatiivisen käymisjärjestelmän, joka on varustettu uusimmalla teknologialla tehokkaamman maseroinnin saavuttamiseksi.

LAJIKKEET

Tällä hetkellä 160 hehtaarin tuotantoalueella viljellään kolmea rypälelajiketta: Tempranillo, Cabernet Sauvignon ja Merlot.

30XB Carrier -jäähdytysyksikkö

AquaForce® 30XB on saatavana kolmella eri tehokkuustasolla, jolloin se soveltuu täydellisesti kunkin asiakkaan tarpeeseen ja täyttää uuden eurooppalaisen ekosuunnitteludirektiivin vaatimukset.

30XB pystyy toimimaan lämpötiloissa -20 °C...55 °C. Se on täydellinen ratkaisu laajaan valikoimaan sovelluksia, toimistorakennuksista korkean luokan hotelleihin, tietokeskuksiin ja teollisuusprojekteihin.

bodega-pago-de-carraovejas-4