Siirry pääsisältöön
hotel-bedroom

Hotelli

Carrier tarjoaa erilaisiin vierasprofiileihin ja erityyppisiin huoneisiin ja tiloihin mukautettuja ratkaisuja. Carrier auttaa hotellien omistajia, rakennuttajia ja isännöintitoimistoja löytämään taloudellisesti kannattavat, luotettavat ja vieraita tyydyttävät ratkaisut kaikkiin tarpeisiin.
carrier-application-hotel-3D-view_fi

Keskeiset edut

carrier-icon-low-noise
Hiljainen käyntiääni (yötila)

Ilmastoinnin toiminta on ensimmäisiä asioita, jonka vierailijat huomaavat (maantieteellisestä sijainnista ja vuodenajasta riippuen). Carrierin päätelaitteet ja niiden ilmanjakokyky mahdollistavat hiljaisen toiminnan sitä edellyttävissä tiloissa.

carrier-icon-temperature-controls
Edistyneet lämpötilasäätimet

Jatkuvan asiakassuhteen luomisessa on tärkeää, että vieraat kokevat voivansa vaikuttaa asioihin. Carrierin helppokäyttöiset ja esteettisesti miellyttävät käyttöliittymät ja niitä tukevat energianhallintajärjestelmät, kuten Aquasmart® ja WebCTRL®, tekevät henkilökohtaisten ilmastointiasetusten säätämisestä tehokasta ja vaivatonta. Carrierin valikoimissa on saatavana useita erilaisia käyttöliittymävaihtoehtoja.

carrier-icon-heat-pump
Laaja valikoima lämpöpumppuja (5-5 000 kW)

Carrier käyttää erityisiä lämmityssovelluksiin suunniteltuja lämpöpumppuja. Ne mahdollistavat erinomaisen energiatehokkuuden sekä jäähdytettäessä että lämmitettäessä, kun ulkoilman lämpötila on -20...+46 °C.

carrier-icon-energy-recovery-blue
Lämmöntalteenotto

Carrierin valikoimiin kuuluvat lämmöntalteenottoratkaisut, kuten erittäin tehokas ilmanvaihtokoneiden lämmöntalteenotto ja vedenjäähdytinjärjestelmien tulistuksenpoisto tai lämmöntalteenottolauhduttimet, auttavat pienentämään lämmitysenergian kulutusta.

carrier-icon-sanitary-hot-water
Lämmin käyttövesi

Hotelleissa tarvitaan jatkuvasti lämmintä käyttövettä eri tarkoituksiin. Monet Carrierin vedenjäähdyttimet mahdollistavat lämmöntalteenoton erittäin korkeassa lämpötilassa niin, että energiaa voidaan käyttää kuumavesisäiliöiden esilämmityksessä korvaamaan perinteisiä lämmityskattiloita. Lisäksi erityiset korkean lämpötilan lämpöpumput voivat tuottaa jopa 68-asteista vettä, mikä tarjoaa lisämahdollisuuksia järjestelmän energiankulutuksen pienentämiseen.
Tutustu hotelleihin tarkoitettuihin tuotteisiimme

Tapaustutkimus

carrier-case-study-hilton-hotel-air-cooled-chiller-installation-by-helicopter-1_c
Hilton Metropole