Siirry pääsisältöön
office-man-working-on-laptop_c office-man-working-on-laptop_sq

Toimistorakennus

Carrierin tuotteet ja ratkaisut voivat auttaa pienentämään kiinteistön kokonaisenergiankulutusta EU:n direktiiveissä ja lainsäädännössä edellytetyllä tavalla sekä uudisrakennuksissa että peruskorjauskohteissa.
carrier-application-office-3D-view_fi

Keskeiset edut

carrier-icon-green-building
Ekologinen rakentaminen

Rakennuksen kokonaisenergiankulutusta pienentävän tehokkuuden lisäksi Carrierin ratkaisut ovat helposti integroitavissa osaksi järjestelmää: energiatehokkaat kierrosnopeusohjatut pumput, ajastustoiminto, kaksoisasetusarvo, rakennuskohtaisten vedenjäähdytysvaatimusten mukaan optimoitava yötila, useat eri yhteyskäytännöt ja etävalvonta varmistavat toiminnan jatkumisen tehokkaana koko laitteiston käyttöiän ajan.

carrier-icon-euro
Osittainen vapaajäähdytys

Kohteissa, joissa tarvitaan kohtuullista jäähdytystehoa läpi koko vuoden kylmäkausi mukaan lukien, yksiköt voidaan varustaa patentoidulla DX-vapaajäähdytysjärjestelmällä ja erillisellä pumpulla niin, että yhden tai useamman kylmäainepiirin kompressori voidaan ohittaa talviaikaan. Toimii ilman glykolia ja ylimääräistä vapaajäähdytyspatteria. Näin säästetään merkittävästi energiaa.

carrier-icon-thermostat
Mukavuustason hallinta

Mukavuustasoa voidaan hallita henkilökohtaisesti ja käyttöasteen mukaan niin avoimissa tiloissa kuin erillisissä toimistohuoneissakin. Aquasmart®-järjestelmä säätää kiinteistön lämpötilan vyöhyke-, käyttöaste- ja huonekohtaisen tarpeen mukaan. Järjestelmä mahdollistaa etäkäytön (WebCTRL®) ja ilmastointilaitteiston historiatietojen tallennuksen.

carrier-icon-two-screens
Ilmastointijärjestelmät
Carrier suunnittelee, rakentaa ja toteuttaa räätälöityjä lämpöenergian varastointiratkaisuja (TES) ilmastointijärjestelmiin, joiden suurin jäähdytystarve ylittää 500 kW. Täydellisesti älyverkkoyhteensopiva TES-ratkaisu pienentää vedenjäähdytinkapasiteetin tarvetta 30-70 %, varmistaa jäähdytystehon riittävyyden ja optimoi rakennuksessa olijoiden mukavuuden.

Tapaustutkimus

carrier-case-study-skanska-building_c
Skanska Rashleigh Weatherfoil Ltd