Siirry pääsisältöön
1903-engineers-buffalo-forge-company_h

Tietoa Meistä

Carrier syntyi Willis Carrierin vuonna 1902 keksimän nykyaikaisen ilmastoinnin ympärille, ja se on johtava lämmitys-, ilmastointi- ja jäähdytysratkaisujen toimittaja. Vaalimme innovaatioihin perustuvaa perintöämme kehittämällä tuotteita ja palveluita parantamaan elämänlaatua ja tehokkuutta.

1902-sackett-wilhelm-first-modern-air-conditioning-system_c
Keksintö, joka muutti maailman

Vuonna 1902 Willis Carrier ratkaisi yhden ihmiskunnan kiperimmistä haasteista ja keksi nykyaikaisen ilmastoinnin sisätilojen olosuhteiden hallintaan. Tämä keksintö synnytti lukuisia toimialoja ja edisti tuottavuutta, terveyttä ja ihmisten elämänlaatua.

Nykyisin Carrierin innovaatioita on kaikkialla maailmassa ja käytännössä kaikilla arjen osa-alueilla. Luomme miellyttäviä ja tuottavia olosuhteita ilmastosta riippumatta. Suojaamme globaaleja ruokavarantoja pitämällä elintarvikkeet ja juomat laadukkaina ja tuoreina. Varmistamme terveyden ja hyvinvoinnin mahdollistamalla elintärkeiden lääkintätarvikkeiden asianmukaisen kuljetuksen ja toimituksen vaativissa olosuhteissa. Tarjoamme ratkaisuja, palveluita ja koulutusta ekologisen rakentamisen edistämiseen.

Nämä ovat vain esimerkkejä tavoista, joilla Carrier pyrkii tekemään maailmasta paremman paikan asumiseen, työskentelyyn ja vapaa-aikaan.

Asiakkaiden tarpeiden täyttäminen

Carrier toimittaa globaaleja ratkaisuja muun muassa monenlaisiin lämmitys-, ilmastointi- ja jäähdytyskohteisiin.

carrier-residential-systems-keep-families-comfortable
Asuinrakennusten järjestelmät

Miljoonat ihmiset luottavat Carrierin johtajuuteen ja asiantuntemukseen tehokkaissa kodin lämmitys- ja jäähdytysratkaisuissa.

carrier-commercial-hvac-solutions-cool-office-buildings
Kiinteistöratkaisut

Carrier asettaa standardin suorituskyvylle, energiatehokkuudelle sekä ympäristöystävällisyydelle ja tarjoaa ratkaisuja ilmastointiin, kiinteistösäätimiin ja energiapalveluihin rakennuksen koko elinkaaren ajan.

carrier-transicold-vector-trailer-refrigeration-unit
Kuljetusten jäähdytys

Carrierin kuljetusjäähdytyslaitteet, kylmäketjun valvontaratkaisut ja varaosat varmistavat elintarvikkeiden ja juomien, lääkintätarvikkeiden sekä muiden herkästi pilaantuvien tavaroiden turvallisen ja luotettavan kuljetuksen ihmisille ja yrityksille eri puolille maailmaa.

woman-hypermarket-fresh-vegetables
Kaupan kylmäjärjestelmät

Carrierin juoma-, ruokapalvelu- ja päivittäistavarakaupan aloille tarkoitetut jäähdytysratkaisut perustuvat uuden sukupolven tekniikoihin. Ne säilyttävät tuotteiden tuoreuden, takaavat niiden turvallisuuden ja parantavat niiden ulkoasua juomien ja elintarvikkeiden kansainvälisessä vähittäiskaupassa.

willis-carrier-portrait-1920-silhouette
Luontainen johtaja

Carrier on ollut alansa luontainen johtaja alusta lähtien. Se loi täysin uuden ja innovatiivisen tuotteen ja samalla asetti uudet standardit ympäristövastuullisuudelle. Olemme johtaneet alan vaiheittaista luopumista otsonia tuhoavista kylmäaineista vuodesta 1994. Samalla olemme lanseeranneet maailman energiatehokkaimpiin lukeutuvia lämmitys-, ilmastointi- ja kylmäjärjestelmiä.

Ympäristön ja maailman rajallisten luonnonvarojen suojelu on liiketoimintamme kulmakivi. Ymmärrämme, miten tärkeää on säilyttää vastuullinen tasapaino nyt luomamme mukavuuden ja tulevaisuuden maailman välillä.

Learn More
Tarinat
carrier-conservation-meter
Coolia ympäristönsuojelua

Carrierin CO₂NSERVATION-mittari kuvastaa sitoutumistamme ympäristönsuojeluun nyt ja tulevaisuudessa.

blue-sky-lower-co2
Kehitämme innovatiivista jäähdytystä

Käyttämällä synteettisten kylmäaineiden sijasta kierrätettyä hiilidioksidia (CO₂) Carrier auttaa saavuttamaan tasapainon kaupallisten jäähdytysjärjestelmien kestävän kehityksen ja tehokkuuden ja suorituskyvyn vaatimusten välillä.

strawberries-in-containers
Säilytämme mansikat viileinä

Herkulliset mansikat matkaavat uskomattoman matkan pelloilta suihimme - ja sen tekee mahdolliseksi Carrierin tekniikka.

comfortable-girl-with-pet
Pidämme kodit lämpiminä

Säähän et voi vaikuttaa, mutta Carrierin tehokkaat lämmitysratkaisut varmistavat, että sisäilma on aina haluamasi kaltaista.

Speak Up
Le programme Speak Up de Carrier offre plusieurs canaux de communication pour signaler les violations réelles, suspectées ou potentielles de notre code d'éthique via une plate-forme unique accessible via un numéro gratuit ou une soumission Web. Les deux options permettent de signaler anonymement de telles préoccupations.
Speak Up