Siirry pääsisältöön
carrier-case-study-vatican-sky-view_h

Kulttuurikohteet

Carrierin arvokkaita monumentteja, historiallisia rakennuksia ja taidegallerioita varten suunnittelemat ratkaisut sekä suojelevat kulttuuriperintöä ja näytteillä olevia esineitä että varmistavat, että vierailijat voivat ihailla niitä parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.
carrier-application-cultural-3D-view_fi

Keskeiset edut

carrier-icon-low-noise
Hiljainen käyntiääni
Carrierin laitteiden erityisen hiljaiset vaihtoehdot tekevät järjestelmistä lähes huomaamattomia ja äänentasoltaan vaikka kirkkoonkin sopivia.
carrier-icon-gauge-adaptability-load-variation
Tarkasti kuorman mukaan mukautuva
Monet tekijät, kuten paikallinen ilmasto, vuorokaudenaika ja vierailijoiden määrä, vaikuttavat rakennusten sisällä vallitseviin olosuhteisiin. Carrierin tarkoilla elektronisilla tehonsäätimillä ja säätömoottoreilla varustetut ratkaisut mukautuvat kuormanvaihteluihin muutamassa sekunnissa, mikä mahdollistaa poikkeuksellisen mukavuuden ja pienen energiankulutuksen.
carrier-icon-indoor-air-quality
Sisäilman laatu
Carrierin ratkaisut auttavat ylläpitämään taideteosten suojelemiseksi vaaditun tarkasti hallitun mikroilmaston säätämällä lämpötilaa ja ilmankosteutta sekä varmistamalla ilmanvirtauksen optimaalisen laadun ja nopeuden.
carrier-icon-gauge-smart-energy-management
Älykäs energianhallinta
Yötila- ja ajastustoiminto sekä tarkka huonelämpötilan säätö ovat keskeisiä ominaisuuksia museoissa käytettäville jäähdytys- tai lämmityslaitteille. Edistykselliset Aquasmart®- ja Carrier® PlantCTRL™ -säätöjärjestelmät mahdollistavat ilmastointijärjestelmän ohjaamisen ja optimoinnin kokonaisuutena parhaimman mukavuuden ja pienimmän energiankulutuksen saavuttamiseksi. Lisäksi Carrier suunnittelee, rakentaa ja toteuttaa räätälöityjä lämpöenergian varastointiratkaisuja (TES) ilmastointijärjestelmiin, joiden suurin jäähdytystarve ylittää 500 kW. Täydellisesti älyverkkoyhteensopiva TES-ratkaisu pienentää vedenjäähdytinkapasiteetin tarvetta 30-70 %, varmistaa jäähdytystehon riittävyyden ja optimoi rakennuksessa olijoiden mukavuuden.Tutustu kulttuurikohteisiin tarkoitettuihin tuotteisiimme

Tapaustutkimus

carrier-case-study-vatican-sky-view
Sikstiiniläiskappeli
carrier-case-study-raphael-rooms-banner_h
Rafaelin Huoneet