Siirry pääsisältöön
carrier-service-handshake_h carrier-service-handshake_sq

BluEdge palvelualusta

BluEdge logo

BluEdge on Carrierin uusi korkealuokkainen palvelualusta huoltoon ja jälkimarkkinoille. Hyödyntämällä vertaansa vailla olevaa tuoteosaamistamme, BluEdge tarjoaa asiakkaillemme ylivertaista palvelua LVI-laitteiden koko elinkaaren ajan.

Taso jokaiselle yritykselle

Porrastettu palvelumallimme tarjoaa asiakkaille erilaisia vaihtoehtoja vastaamaan liiketoimintansa erityistarpeita. Se sopii erinomaisesti kaiken kokoisille asiakkaille.

Core
Taloudellinen ratkaisu asiakkaille, joilla on kytketty vedenjäähdytin ja jotka tarvitsevat säännöllisesti tukea. Perustason Core Plan -suunnitelmalla voimme tukea sinua sekä verkon kautta että olemalla läsnä paikan päällä.

Enhance
Jos etsit täysin ennaltaehkäisevää kunnossapitoa, johon yhdistetään paikan päällä läsnäolo sekä korkean tason etäyhteys, Enhance Plan voi olla juuri oikea sinulle. Maksimoimme laitteistosi käyttöiän, toiminta-ajan ja tehokkuuden kullekin HVAC-resurssille räätälöidyn tuen mukaan. Valitse palvelut erityistarpeittesi, järjestelmäkonfiguraatiosi ja verotustavoitteidesi mukaan. Korotetun tason Enhance Plan varmistaa fluorattuja kasvihuonekaasuja koskevien vaatimusten täyttämisen.​

Elite
Elite Plan on täydellisen huoleton, mielenrauhaa tuova ohjelma asiakkaille, jotka edellyttävät laitteistolta korkeimman tason luotettavuutta ja käytettävyysaikoja sekä verotukseen liittyvää varmuutta. Kunnossapidettävien, rikkoutuneiden osien korjaus tai vaihto sisältyvät tähän ohjelmaan ja haluttaessa käyttöön voidaan ottaa kattava jäähdytysvalmiussuunnitelma.

Tulevaisuuden BluEdge

Olemme vasta alussa uuden palvelukonseptimme kanssa, kun BluEdge lanseerataan, mutta näemme rajattomat mahdollisuudet huoltoliiketoiminnallemme muuttaa maailmaa parempaan suuntaan. Carrier on sitoutunut tarjoamaan kestävän kehityksen mukaisia palveluja, johtavia teknologisia ratkaisuja ja innovaatioita, investoimalla ennakoivaan analytiikkaan ja etähallintaan. BluEdge kehittyy koko ajan vastaamaan asiakkaidemme muuttuvia tarpeita, joten ota yhteyttä ja tarkista ajankohtaiset tiedot.

Lataa esite