Siirry pääsisältöön
carrier-case-study-ground-source-heat-pump-h

Heinänkuivauslaitos

Carrier AquaForce -maalämpöpumput avustavat huippuluokan kilpahevosten ruokinnassa Rehun kuivauslaitos
carrier-map-case-study-uk
account_circleCustomer Heinänkuivauslaitos
roomLocation Yhdistynyt kuningaskunta
todayDate 2021
carrier-thoroughbred-heat-pump-project-b

Projektin kuvaus

Kahta suuritehoista 1,5 MW:n Carrierin lämpöpumppua käytetään Lucerne-rehun kuivaamiseen. Yhdistyneessä kuningaskunnassa kilpahevosten jalostajat ja kouluttajat käyttävät eniten kyseistä korkealuokkaista rehua. OMNI Heat and Power Ltd asensi maalämpöpumppujärjestelmän erikoistilalle lähelle Coventrya.

Uusiutuvista energialähteistä tuotettavan lämmön kannustinmaksujärjestelmän tuella asennettu rehun kuivauslaitos käyttää kahta Carrierin AquaForce® 30XWHV -vesikäyttöistä muuttuvanopeuksista ruuvilämpöpumppua päivittääkseen maanalaista pohjavesikerrosta koskettavan porausreikäsarjan tuottaman energian. Carrierin lämpöpumput nostavat veden lämpötilan porausreikien 0°C lämpötilasta 35°C lämpötilaan, jolloin se poistuu järjestelmästä. Sitä käytetään Lucerne-rehun tasaiseen kuivaamiseen.

Tausta

Hyötysuhteen parantamiseksi entisestään, lämpöpumpuissa on Carrierin älykäs Greenspeed®- ohjausjärjestelmä ja invertteriohjattu kompressori, joka säätää pyörimisnopeutta tehontarpeen mukaan. Tämä optimoi suorituskyvyn, alentaa energian käyttöä, pienentää hiilidioksidipäästöjä ja minimoi asiakkaiden käyttökustannukset.

AquaForce-lämpöpumput ovat Carrierin huippuluokan ratkaisu kaupallisiin ja teollisiin sovelluksiin, joissa edellytetään parasta mahdollista laatua ja optimaalista suorituskykyä, etenkin osakuormituksella. Ne tarjoavat loistavan energiatehokkuuden, erinomaisen luotettavuuden, niiden melutasot ovat alhaiset, ja urakoitsijoille tarjolla on nopea asennus ja käyttöönotto paikan päällä.


carrier-case-study-completed-plant-room
TÄRKEIMMÄT EDUT
  • Käyttökustannusten minimointi
  • Optimaalinen suorituskyky
  • Hiilidioksidipäästöt ja energiankulutus alenevat
TEKNOLOGIAT
  • 2 X Carrier AquaForce® 30XWHV -vesikäyttöinen muuttuvanopeuksinen ruuvilämpöpumppu
Haasteet ja ratkaisut

Projekti osoittaa Carrierin kyvyn tukea innovatiivisia, tehokkaita ratkaisuja avustaen asiakkaita täyttämään tavoitteensa pienentää hiilijalanjälkeä yli gigatonnilla osana Carrierin vuodelle 2030 asettamia ympäristö-, yhteisö- ja hallintotavoitteita.

"Carrierin järjestelmä on erittäin tehokas ja mahdollistaa maalämpöenergian erinomaisen muuntamisen käyttökelpoiseksi lämmöksi", kertoo Bradley Martin, OMNI Heat and Power Ltd:n johtaja. "Työskentelimme läheisesti oikea-aikaista teknistä tukea projektin aikana tarjonneen Carrierin kanssa."

"Uskomme, että lämpöpumppujen teknologian aika on tullut", sanoo Bradley Martin. "Ne hyödyntävät "ilmaista" energiaa, vähentävät loppukäyttäjien käyttökustannuksia ja alentavat ympäristön hiilidioksidipäästöjä. Kaikki osapuolet hyötyvät tästä. Uskon, että lämpöpumpuilla on avainasema Ison- Britannian lämmitysinfrastruktuurin hiilidioksidipäästöjen vähentämisessä tulevina vuosina."

Dokumentit