Siirry pääsisältöön
light-commercial-clothes-shop

Pienet liikekiinteistöt

Carrier on kehittänyt kompakteja lämmitys-, jäähdytys- ja ilmankäsittelyratkaisuja pienten tilojen viihtyisyyden ja ilmanlaadun varmistamiseksi.
carrier-application-light-commercial-3D-view_fi

Keskeiset edut

carrier-icon-indoor-air-quality
Sisäilman laatu
Carrierin ratkaisut auttavat saavuttamaan ja ylläpitämään hallitun mikroilmaston sekä säätämään lämpötilaa ja ilmankosteutta niin, että sisäilman laatu on paras mahdollinen.
carrier-icon-heat-pump
Laaja valikoima lämpöpumppuja
Carrier käyttää erityisiä lämmityssovelluksiin suunniteltuja lämpöpumppuja. Ne mahdollistavat erinomaisen energiatehokkuuden sekä jäähdytettäessä että lämmitettäessä, kun ulkoilman lämpötila on -20...+46 °C.
carrier-icon-compact-solutions
Kompaktit liitä ja käytä -ratkaisut
Täydellinen tehdaskaapelointi, vaivaton käsiteltävyys, tehdasasenteiset lisävarusteet ja intuitiivinen käyttöliittymä tekevät AquaSnap 30RQV-järjestelmien asennuksesta nopeaa ja helppoa. Pienikokoisina ne on helppo integroida pieniin toimistoihin ja myymälöihin.
carrier-icon-thermostat
Edistynyt hallinta
Uuden sukupolven NHC-ohjaus vastaa täydellisesti liikekiinteistöjen lämpötarpeisiin energiatehokkuuden varmistavalla tavalla. NHC integroi jopa neljä yksikköä isäntä-orjakokoonpanoksi JBUS-yhteydellä.Tutustu pieniin liikekiinteistöihin tarkoitettuihin tuotteisiimme