Siirry pääsisältöön
hospital-senior-female-patient-doctor-nurses_h

Terveydenhuolto

Carrierin laitteistot tarjoavat sairaaloiden omistajille ja laitoksen johtoryhmille mielenrauhaa, sillä ne täyttävät sekä terveydenhuollon tilojen että tutkimuslaboratorioiden jäähdytys- ja lämmitystarpeet tehokkaasti, luotettavasti ja mukavasti.
carrier-application-hopital-3D-view_fi

Keskeiset edut

carrier-icon-indoor-air-quality
Ilmanlaatu
Carrierin ratkaisut auttavat saavuttamaan ja ylläpitämään tarkoin hallitun mikroilmaston sekä säätämään lämpötilaa ja ilmankosteutta niin, että sisäilman laatu on paras mahdollinen (suodatustehokkuus, hiilidioksiditason hallinta).
carrier-icon-euro
Vapaajäähdytys
Kaikkina vuorokaudenaikoina käytettävät terveydenhuollon sovellukset voivat vaatia jäähdytystä ympäri vuoden. Carrierin patentoidulla DX-vapaajäähdytyksellä varustetut yksiköt mahdollistavat merkittävät energiansäästöt ilman glykolia tai ylimääräisiä vapaajäähdytyspattereita ja -säätimiä.
carrier-icon-energy-recovery-blue
Lämmöntalteenotto
Carrierin valikoimiin kuuluvat lämmöntalteenottoratkaisut, kuten erittäin tehokas ilmanvaihtokoneiden lämmöntalteenotto ja vedenjäähdytinjärjestelmien tulistuksenpoisto tai lämmöntalteenottolauhduttimet, auttavat pienentämään lämmitysenergian kulutusta.
carrier-icon-two-screens
Järjestelmän valvonta
Sairaaloissa on usein erilliset valvomot rakennuksen laitteistojen tarkkailua varten. Avoimeen protokollaan perustuvien käyttöliittymien ansiosta Carrierin laitteistot on helppo integroida kohteen kiinteistöautomaatioon, ja Carrier® PlantCTRL™ antaa omistajille ja laitospäälliköille mahdollisuuden hallita ilmastointikonehuoneita optimaalisesti energiankulutuksen pienentämiseksi ja jatkuvan mukavuuden ja ilmanlaadun varmistamiseksi. Lisäksi Carrier suunnittelee, rakentaa ja toteuttaa räätälöityjä lämpöenergian varastointiratkaisuja (TES) ilmastointijärjestelmiin, joiden suurin jäähdytystarve ylittää 500 kW. Täydellisesti älyverkkoyhteensopiva TES-ratkaisu pienentää vedenjäähdytinkapasiteetin tarvetta 30-70 %, varmistaa jäähdytystehon riittävyyden ja optimoi rakennuksessa olijoiden mukavuuden.Tutustu sairaaloihin tarkoitettuihin tuotteisiimme