Siirry pääsisältöön
carrier-bluedge-technician-on-site-aquaforce-unit_h carrier-bluedge-technician-on-site-aquaforce-unit_sq

Päivitys ja modernisointi

Carrierin huoltoasiantuntijat konsultoivat sinua koko rakennuksen, ilmastointilaitoksen ja laitteiden elinkaaren ajan. Tarjoamme useita erilaisia avaimet käteen -ratkaisuja nykyisen laitteistosi ja järjestelmäsi vaihtamiseksi ja parantamiseksi.
Minimise the impact of equipment aging
There’s no escaping that all equipment ages over time. But that doesn’t mean that older chillers cannot benefit from mechanical upgrades. We offer a wide variety of modernisation, retrofit and upgrade solutions for many equipment types. Our solutions are designed to deliver lower energy costs, minimise mechanical wear and extend equipment life.
Varmista ja tue tuotantotehoa

Tiedätkö, toimivatko vedenjäähdyttimesi tai lämpöpumppusi tehokkaimmalla mahdollisella tavalla? Asiantuntijamme arvioivat laitteistosi suorituskyvyn ja antavat räätälöityjä ehdotuksia sen parantamiseksi niin, että saat kaiken irti laitteistosta pienemmin kustannuksin ja energiaa haaskamatta.

Tarjoamme joustavia ratkaisuja täydellä tuella tarpeidesi mukaan niin, että jäähdytys- ja lämmityslaitteistosi varmasti toimivat tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

  • Laitteiden päivitys
  • Laitteiden vaihto
  • Avaimet käteen -ratkaisut
carrier-service-chillers-upgrade-graphic

Parantunut luotettavuus
Optimaalinen energiatehokkuus
Vaatimustenmukainen toiminta

Parantunut luotettavuus
Optimaalinen energiatehokkuus
Vaatimustenmukainen toiminta

carrier-30KAV-30XB
Päivitä LVI-järjestelmäsi uuteen AquaForce® Chiller -sukupolveen

30KAV/30XB

LUE LISÄÄ
Paranna ilmastointilaitoksesi tehokkuutta lämpöenergian varastointiratkaisulla
LUE LISÄÄ
Mukautamme palvelutarjontaamme jatkuvasti tarpeidesi mukaan
Ota yhteyttä ja kysy oman laitteistosi ja järjestelmäsi käyttöönotosta
PALVELUPYYNTÖ

Muut palvelut

carrier-bluedge-screens_h
Säätimet ja analyysi
Edistyneiden hallinta- ja valvontapalveluiden avulla voit seurata ja valvoa ilmastointijärjestelmäsi toimintaa ja energiankulutusta sekä suorittaa ennalta ehkäiseviä ja korjaavia toimenpiteitä.
carrier-bluedge-service-on-factory-site_h
Konsultointi ja säädökset
Carrier tarjoaa laitteistoasiantuntemukseensa perustuvia konsultointipalveluja, jotka auttavat hallitsemaan ja optimoimaan energiankulutuksen ja huoltokustannukset. Autamme sinua ymmärtämään nopeasti muuttuvaa sääntely-ympäristöä ja noudattamaan säädöksiä.