Siirry pääsisältöön
lens-graphic_c

Videot

Tutustu tarkemmin Carrierin innovatiivisiin ratkaisuihin
carrier-video-screenshot-aquasnap-r-32
AquaSnap® saatavilla R-32 kylmäaineella
Carrier AquaSnap® vedenjäähdyttimet scroll-kompressoreilla on nyt saatavilla R32-kylmäaineella, joka parantaa laitteen hyötysuhdetta ja pienentää suoria kasvihuonepäästöjä jopa 77% verrattuna aikaisemman sukupolven R410A kylmäaineeseen.
carrier-video-screenshot-smart-city
AquaForce® PUREtec™, älykkäiden kaupunkien sydämessä
AquaForce PUREtec 61XWHZE on uuden sukupolven korkealämpölämpöpumppu, jossa on käytössä alhaisen GWP-arvon HFO-kylmäaine R1234ze ja jolla voidaan tuottaa +85C lämmitysvettä.

AquaForce 61XWHZE lämpöpumput voivat hyödyntää erilaisia hukkalämpöjä ja tarjoavat ympäristöystävällistä lämmitysenergiaa monenlaisiin lämmitysratkaisuihin. Hyödyntämällä uusiutuvia energianlähteitä maasta, ilmasta ja vedestä, 61XWHZE lämpöpumput tarjoavat kaupunkeihin kestävän kehityksen mukaisia energiaratkaisuja.

carrier-innovation-puretec-logo
Carrier vastaa hyötysuhdevaatimuksiin ja ilmastonmuutokseen PUREtec™ tuoteperheellä
Neljä vuotta sitten Carrier toteutti ensimmäisenä Euroopassa HFO-kylmäaineella olevan vedenjäähdytinjärjestelmän ja sen jälkeen Carrierin AquaForce vedenjäähdyttimiä PUREtec kylmäaineella on asennettu yli 500 projektiin ympäri Eurooppaa. Sovelluskohteina on ollut mm. teollisuus, datakeskukset, kaukolämmitys ja terveydenhuolto. Tuon menestyksen pohjalta PUREtec tuotevalikoima on laajentunut Carrier AquaForce PUREtec 61XWHZE korkealämpöpumppuihin, AquaEdge 19DV turbokompressorivedenjäähdyttimiin, AquaForce Vision PUREtec 30KAVP-ZE taajuusmuuttajaohjattuihin vedenjäähdyttimiin ja AquaForce 30XBP-ZE vedenjäähdyttimiin.
carrier-video-screenshot-district-heating-hfo_c
Sveitsin kaukolämpöhanke ja PUREtec™-kylmäaine
Vuonna 2015 Carrier saavutti uuden virstanpylvään toteuttamalla Euroopan ensimmäisen vesi-vesiruuvipumppuun perustuvan kaukolämpöhankkeen käyttämällä HFO-kylmäainetta (HydroFluoroOlefin). Carrierin, Walter Meierin, Energy8:n, Safe Hostin ja Alpiq InTecin asiantuntijat selittävät, kuinka hanke mahdollistaa palvelinkeskuksesta peräisin olevan hukkalämmön energiatehokkaan hyödyntämisen ja uudelleenkäytön sekä toimisto- ja asuinrakennusten lämmittämiseen että kuuman veden tuottamiseen alueen 3 000 asuntoon.