Společnost Carrier Transicold představuje chladicí jednotku pro návěsy Vector S15

RUEIL-MALMAISON, Francie -


Solutrans – stánek 4A122
16. – 20. listopadu 2021 – Eurexpo, Lyon, Francie
 

Společnost Carrier Transicold uvedla na evropský trh jednotku Vector S15 – novou, snadno udržovatelnou, úspornou, poloelektrickou chladicí jednotku s vysokým výkonem. Carrier Transicold je součástí společnosti Carrier Global Corporation (NYSE: CARR), která je předním světovým poskytovatelem zdravých, bezpečných, udržitelných a inteligentních řešení pro budovy a chladicí řetězec.

„Chladicí jednoteplotní jednotka Vector S15 byla navržena tak, aby vyhovovala potřebám dopravních společností, které hledají účinný a úsporný chladicí systém s jednoduchou údržbou, vhodný jak pro dálkové cesty, tak pro dodávky mezi městy“, sdělil Pablo Martinez, obchodní ředitel pro region EMEA společnosti Carrier Transicold. „Písmeno „S“ představuje inteligentní, poloelektrické řešení s jednoduchou údržbou“. 

Poloelektrické řešení přispívají k cíli společnosti Carrier snížit uhlíkovou stopu svých zákazníků o jednu gigatunu v rámci  environmentálních, sociálních a správních cílů (ESG) pro rok 2030. Nová jednotka Vector S15 nabízí chladicí kapacitu 15 kilowattů a vícestupňový vznětový motor, který je navržen tak, aby snižoval spotřebu paliva. Otevřený design jednotky Vector S15 navíc usnadňuje údržbu díky snadnému přístupu k dílům, což pomáhá omezit prostoje v dílně na minimum.

Jednotka Vector S15 je nejlehčí návěsovou jednotkou v tomto segmentu (700 kg) a zároveň jednou z nejtišších jednotek ve standardní verzi od společnosti Carrier Transicold (71 dB(A) při vysokých otáčkách, až 62 dB(A) při nízkých otáčkách).  Jednotka Vector S15, která byla předvedena na veletrhu Solutrans, bude k dispozici ve dvou verzích – jedna pouze s dieselovým motorem a druhá včetně elektropohonu (první čtvrtletí 2022).

Jednotka Vector S15 je součástí Programu zdravého, bezpečného a udržitelného chladicího řetězce společnosti Carrier, který má za cíl zajistit a ochránit dodávky potravin, léčiv a očkovacích látek. Další informace najdete na  corporate.carrier.com/healthycoldchain nebo navštivte web carriertransicold.fr. Sledujte Carrier Transicold na Twitteru: @SmartColdChain a na LinkedIn: Carrier Transicold Truck Trailer Refrigeration.

 

O společnosti Carrier Transicold
Carrier Transicold zlepšuje přepravu zboží vyžadujícího řízenou teplotu díky kompletnímu sortimentu zařízení a služeb určených pro chladírenskou přepravu a přehledu o chladicím řetězci. Společnost Carrier Transicold je lídrem v oboru již více než 50 let a poskytuje zákazníkům po celém světě moderní, energeticky účinné a ekologicky udržitelné kontejnerové chladicí systémy a generátorové soupravy, jednotky pro vozidla s přímým pohonem i chladící jednotky pro nákladní vozidla a návěsy. Carrier Transicold je součást společnosti Carrier Global Corporation, která je předním světovým poskytovatelem zdravých, bezpečných a udržitelných řešení pro budovy a chladicí řetězec. Další informace naleznete na adrese  www.carriertransicold.fr. Sledujte Carrier na Twitteru: @SmartColdChain.