Společnost Carrier Transicold představuje novou řadu vysoce efektivních jednotek Supra pro nákladní vozidla s cílem zvýšit udržitelnost a spolehlivost

RUEIL-MALMAISON, Francie -

Veletrh Solutrans – stánek 4A122
16. – 20. listopadu 2021 – Eurexpo – Lyon, Francie

Po více než 20 letech spolehlivého výkonu a neustálého vývoje uvedla společnost Carrier Transicold na trh novou generaci řady chladicích jednotek pro nákladní automobily v Evropě: jednotku Supra® HE. Carrier Transicold je součást společnosti Carrier Global Corporation, která je předním světovým poskytovatelem zdravých, bezpečných, udržitelných a inteligentních řešení pro budovy a chladicí řetězec.

Chladicí jednotky Supra pro nákladní automobily se dále rozšiřují o vysoce efektivní modely. Nová řada architektonického designu, komponentů a konstrukce nabízí efektivitu, výkon, spolehlivost a lepší možnosti údržby. Řadu Supra HE tvoří pět nových modelů poloelektrických chladicích jednotek, které jsou k dispozici ve čtyřech různých verzích (standardní, tichá, s vysoce výkonným topením a pouze silniční). První jednoteplotní jednotky budou dodávány do konce roku 2021. 

Nová řada Supra přináší až o 53 %1 lepší energetickou účinnost ve srovnání se standardními modely. Může spotřebovat až o 41 %1 méně paliva než předchozí řada, čímž se snižují emise znečišťujících látek. Vysoce účinné produkty společnosti Carrier Transicold přispívají k cíli společnosti snížit uhlíkovou stopu svých zákazníků o jednu gigatunu v rámci environmentálních, sociálních a správních cílů (ESG) pro rok 2030.  

Úpravou rozměrů jednotky o několik centimetrů je ideální pro vyšší kabiny nebo nižší karoserie a lépe se hodí pro dodávky v městském prostředí. Jednotky jsou testovány v extrémních provozních podmínkách, v prostředích s venkovními teplotami v rozmezí -30 °C až +55 °C a jsou navrženy tak, aby byly vysoce spolehlivé. 

Jednotky nové řady jsou menší, lehčí a více ergonomické, nabízí vysokou úroveň kompatibility s kabinou nákladního automobilu a nástavbami různých typů a konfigurací, což usnadňuje sklápění kabiny vozidla při údržbě. Díky snadnému přístupu ke komponentům se údržba provádí rychleji a snadněji a v souladu s nejvyššími bezpečnostními protokoly. Nová jednotka Supra HE má účinnější interval údržby 2 000 hodin, což je nárůst o 1 000 hodin ve srovnání se starší jednotkou Supra. Zákazníci tak mají k dispozici delší provozuschopnost jednotky a nižší náklady na její údržbu.

Všechny jednotky řady Supra HE jsou kompatibilní s digitální telematickou platformou LynxTM Fleet společnosti Carrier Transicold. Nová řada Supra HE je součástí zdravého, bezpečného a udržitelného programu chladicího řetězce společnosti Carrier, který má za cíl zajistit a ochránit dodávky potravin, léčiv a očkovacích látek. 

Zjistěte více na adrese corporate.carrier.com/healthycoldchain nebo navštivte web carriertransicold.fr. Sledujte Carrier Transicold na Twitteru: @SmartColdChain a na LinkedIn: Carrier Transicold Truck Trailer Refrigeration.

 

O společnosti Carrier Transicold
Společnost Carrier Transicold zlepšuje přepravu zboží vyžadujícího řízenou teplotu díky kompletnímu sortimentu zařízení a služeb určených pro chladírenskou přepravu a přehledu o chladicím řetězci. Společnost Carrier Transicold je lídrem v oboru již více než 50 let a poskytuje zákazníkům po celém světě moderní, energeticky účinné a ekologicky udržitelné kontejnerové chladicí systémy a generátorové soupravy, jednotky pro vozidla s přímým pohonem i chladící jednotky pro nákladní vozidla a návěsy. Carrier Transicold je součást společnosti Carrier Global Corporation, která je předním světovým poskytovatelem zdravých, bezpečných, udržitelných a inteligentních řešení pro budovy a chladicí řetězec. Další informace naleznete na adrese www.carriertransicold.fr. Sledujte Carrier na Twitteru: @SmartColdChain.