Carrier Transicold představuje nejaktuálnější inovace pro udržitelná a plně elektrická řešení chladicího řetězce na veletrhu Solutrans 2021

RUEIL-MALMAISON, Francie -


Stánek 4A122 – 16.–20. listopadu 2021

Carrier Transicold, světový lídr v oblasti řešení pro chlazení v dopravě, představí své nejnovější produkty a inovace služeb na letošním veletrhu Solutrans (ve stánku 4 A122), globálním uzlu pro těžká i lehká užitková vozidla. Akce se uskuteční v areálu Eurexpo ve francouzském Lyonu ve dnech 16. až 20. listopadu 2021. Carrier Transicold je součástí společnosti Carrier Global Corporation (NYSE: CARR), která je předním světovým poskytovatelem zdravých, bezpečných, udržitelných a inteligentních řešení pro budovy a chladicí řetězec.

Carrier Transicold představí svá evropská řešení s elektrickým pohonem, která pokrývají všechny segmenty chladicího řetězce v silniční dopravě, snižují emise, zvyšují účinnost a znamenají budoucnost chlazení v dopravě.

Carrier Transicold představí svou novou řadu Supra® HE pro nákladní automobily s tuhou konstrukcí. Tato řada navržená pro městskou maloobchodní distribuci si klade za cíl poskytnout výkonnější, energeticky úspornější a kompaktnější řešení díky svému novému poloelektrickému systému chlazení.

Tato inovativní řešení přinášejí možnosti chlazení, které jsou šetrné k životnímu prostředí a zároveň efektivní z hlediska nákladů. 

„Vzhledem k rostoucímu počtu předpisů a omezení provozu vozidel se společnost Carrier Transicold v roce 2015 rozhodla formálně stanovit své závazky v oblasti životního prostředí v podobě charty založené na čtyřech pilířích: snížení emisí CO2 a jemných částic, omezení hlukového znečištění na méně než 60 decibelů a zajištění nejvyšší možné energetické účinnosti. Carrier se zavazuje snížit uhlíkovou stopu svých zákazníků o jednu gigatunu do roku 2030. Nové produkty, které na veletrhu Solutrans představujeme, odpovídají těmto klíčovým závazkům,“ uvedl Jean-Pascal Vielfaure, generální ředitel společnosti Carrier Transicold pro Francii a jižní Evropu.

Návštěvníci si mohou prohlédnout první plně autonomní a elektrický chladicí systém pro přípojná vozidla na světě, Vector® eCool, a také bezmotorové chladicí jednotky jako Vector HE19, Syberia 14 a Iceland Twincool 14. Vystaveny budou také alternativní zdroje energie k pohonným jednotkám. Carrier Transicold představí Eco-DriveTM T, nový hydroelektrický modul pro nákladní automobily, návěsy a jednotky direct drive a také nový „power box“, měnič napětí. 

„Řešení chlazení, která poskytujeme, splňují ambiciózní cíle. Jsou výsledkem naší snahy nabídnout plně elektrické řešení pro každý segment logistiky chladicího řetězce. Celý tým společnosti Carrier Transicold se už nemůže dočkat, až vám tyto novinky představíme na veletrhu Solutrans,“ sděluje Vielfaure.

Společnost Carrier Transicold, která se zavázala pokračovat ve vývoji inovativních a ekologicky odpovědných řešení, spolupracuje se společnostmi Bosch, Lamberet a STEF na uvedení systému chlazení pro přípojná vozidla s využitím vodíkových palivových článků, v rámci projektu FresH2. Po silničním testu bude jednotka vystavena v rámci expozice společnosti Lamberet ve stáncích 4 D121 a 4 D11 v hale 4.

Kromě toho Carrier Transicold představí svou novou návěsovou chladicí jednotku Vector S 15, která je součástí řešení pro dálkovou dopravu. Písmeno „S“ znamená anglická slova „smart“ a „simple“, tedy chytrý a jednoduchý, protože tento nový přírůstek do řady návěsů splňuje potřeby dopravních společností, které hledají vysoce výkonný, efektivní a snadno udržovatelný systém uplatnitelný od dálkové přepravy až po městské prostředí. 

V nabídce lehkých užitkových vozidel Carrier Transicold představí několik novinek, včetně modelů Pulsor ® a Neos™ HE 200 S kompatibilních s bateriovým napájením a nových víceteplotních modelů Xarios ® 5, 6 a 8.

Carrier Transicold také věnuje pozornost svému novému telematickému systému Lynx™ Fleet a nabídce různých úrovní služeb BluEdge. Společnost Carrier Transicold s více než 600 servisními středisky, z toho téměř 60 v kontinentální Francii, nabízí největší servisní síť v Evropě, na Blízkém východě, v Africe a Rusku. 

Nejnovější inovace společnosti Carrier Transicold jsou součástí udržitelného, zdravého a bezpečného chladicího řetězce, jehož cílem je zajistit a ochránit dodávky potravin, léčiv a očkovacích látek. 

Zjistěte více na adrese corporate.carrier.com/healthycoldchain nebo navštivte web carriertransicold.fr. Sledujte Carrier Transicold na Twitteru: @SmartColdChain a na LinkedIn: Carrier Transicold Truck Trailer Refrigeration.

 

O společnosti Carrier Transicold
Carrier Transicold pomáhá zlepšovat přepravu zboží vyžadujícího řízenou teplotu díky kompletnímu sortimentu zařízení a služeb určených pro chladírenskou přepravu a přehled o chladicím řetězci. Více než 50 let je Carrier Transicold čelním výrobcem, který zákazníkům na celém světě dodává moderní, energeticky efektivní a ekologicky udržitelné kontejnerové chladicí systémy a generátorové soupravy, jednotky s pohonem od motoru vozidla i jednotky s vlastním vznětovým motorem a chladicí systémy pro přípojná vozidla. Carrier Transicold je součást společnosti Carrier Global Corporation, která je předním světovým poskytovatelem zdravých, bezpečných, udržitelných a inteligentních řešení pro budovy a chladicí řetězec. Další informace naleznete na adrese www.carriertransicold.fr. Sledujte Carrier na Twitteru: @SmartColdChain.