Společnost Carrier Transicold oznamuje úpravu cen chladicích jednotek pro nákladní automobily a návěsy v oblasti Evropy, Blízkého východu a Afriky

RUEIL-MALMAISON, FRANCE -

S platností od 1. ledna 2022 zvýší společnost Carrier Transicold ceny ve všech kategorií chladicích jednotek pro nákladní automobily a návěsy v celém regionu Evropy, Blízkého východu, Afriky a Ruska.

Tato cenová úprava je způsobena kombinací globálních faktorů, zejména nebývalým nárůstem cen surovin a nákladní přepravy.

Závazkem společnosti Carrier Transicold je poskytovat zákazníkům vysoce kvalitní produkty a servisní podporu a přispívat k efektivitě provozu jejich vozových parků.

O společnosti Carrier
Společnost Carrier Global Corporation, přední světový poskytovatel zdravých, bezpečných a udržitelných řešení pro budovy a chladírenské řetězce, se zavázala, že učiní svět bezpečnějším, udržitelným a pohodlnějším pro příští generace. Od začátku jsme stáli v čele vytváření nových technologií a zcela nových průmyslových odvětví. I dnes si udržujeme vedoucí pozici, protože máme prvotřídní různorodou pracovní sílu a ve všech oblastech svého působení se soustředíme především na zákazníka. Další informace naleznete na adrese www.carriertransicold.cz nebo můžete sledovat náš profil na sociálních sítích @SmartColdChain.