Siirry pääsisältöön

Carrier lanseeraa useita korkean lämpötilan tuotevalikoimia Lämpöpumput auttavat asiakkaita saavuttamaan vähähiilisyystavoitteet

MONTLUEL, Ranska -


Carrier on tuonut markkinoille kattavan uuden valikoiman korkean lämpötilan ja erittäin korkean lämpötilan lämpöpumppuja teollisuus-, liike- ja julkisiin rakennuksiin sekä kaukolämpökohteisiin.Carrier on osa Carrier Global Corporationia (NYSE: CARR), joka on älykkäiden ilmasto- ja energiaratkaisujen johtaja.

Uusi hiilidioksidipäästöjen ja energiakustannusten vähentämiseen suunniteltu tuotevalikoima koostuu AquaForce® ja AquaSnap® ilma- ja vesilämpöpumpuista, joiden teho vaihtelee välillä 30 - 735 kW ja veden lämpötila 82 - 130 celsiusasteessa ja joissa käytettävien hydrofluoro-olefiinikylmäaineiden ilmaston lämpenemispotentiaali (GWP) on pieni.Korkeiden lämpötilojen ansiosta lämpöpumput voivat korvata fossiilisten polttoaineiden kattilat lämmityssovelluksissa esimerkiksi kerrostaloissa ja muissa asuinkiinteistöissä, liikerakennuksissa, elintarviketeollisuudessa, teollisessa kuivatuksessa, biokaasun tuotannossa ja kemianlaitoksissa. Nämä innovatiiviset tuotteet tukevat Carrierin 2030 Environmental, Social & Governance (ESG) -tavoitetta, jonka tarkoituksena on pienentää asiakkaiden hiilijalanjälkeä yli gigatonnilla.

Ilman ja maaperän lämmön hyödyntämisen lisäksi lämpöpumput keräävät hukkalämpöä useista eri lähteistä, kuten datakeskuksista, vapaa-ajan palveluista, hotelleista ja ravintoloista, prosessivesistä, savukaasuista ja viemärijärjestelmistä. Kerättyä lämpöä voidaan käyttää mukavuuslämmitykseen ja käyttöveden tuotantoon suurissa rakennuksissa ja tiloissa. Lämpöpumppuja voidaan käyttää myös teollisissa sovelluksissa sekä kauko- ja paikallislämpöverkoissa, joissa edellytetään korkeita tai erittäin korkeita lämpötiloja.

"AquaForce- ja AquaSnap-valikoiman laajentaminen on ratkaiseva askel, kun tavoitteenamme on tukea Euroopan vihreän kehityksen ohjelmaa ja auttaa lämmityssegmentin hiilidioksidipäästöjen vähentämisessä Euroopassa", kertoo Carrierin HVAC Europe Commercialin markkinointi- ja viestintäjohtaja Raffaele D'Alvise. "Nämä lämpöpumput soveltuvat korkeaan lämpötilaan, ovat erittäin suorituskykyisiä, luotettavia ja tehokkaita. Ne ovat erinomainen ratkaisu asiakkaille, jotka haluavat pienentää hiilijalanjälkeään ja edistää kestävämpää tulevaisuutta korvaamalla tai integroimalla fossiilisten polttoaineiden tuottajat hybridijärjestelmiin.”

Yksiköt ovat valmiina kytkettäviksi Aboundiin, Carrierin pilvipohjaiseen digitaalisen alustaan. Se mahdollistaa reaaliaikaiset ja älykkäät tulosperusteiset lopputulokset, jotka tekevät rakennuksista tehokkaampia ja reagoivampia. Käyttökustannusten minimoimiseksi käyttäjät voivat valita jonkin seuraavista Carrier BluEdgen® huoltovaihtoehdoista lämpöpumppujen pitämiseksi toiminnassa huipputeholla ja hyötysuhteella koko elinkaaren ajan. Tämä tekee huollosta ennakoivaa ennaltaehkäisevän sijaan, mikä säästää aikaa ja rahaa.

Lisätietoja AquaForce 61CW vesilämpöpumpuista saat osoitteesta 61CWD & 61CW-Z. Vesikäyttöisen AquaForce 61CA -ilmalämpöpumpun tiedot löytyvät osoitteesta 61CA, ja vesikäyttöisten AquaSnap 61CG -lämpöpumppujen sarjan tekniset tiedot ovat saatavana osoitteessa 61CG.


61CA

Carrier AquaForce® 61CA -ilmalämpöpumppu

61CW-Z

Vesilämpökäyttöinen Carrier AquaForce® 61CW-Z -lämpöpumppu

61CWD

Vesilämpökäyttöinen Carrier AquaForce® 61CWD -lämpöpumppu

61CG

Vesilämpökäyttöisten Carrier AquaSnap® 61CG -lämpöpumppujen sarja