Siirry pääsisältöön
carrier-case-study-specialist-heart-and-chest-hospital-h

Sydänpotilaiden Hoitoon Erikoistunut Sairaala

Erittäin Luotettava Jäähdytysratkaisu Sydänpotilaiden Hoitoon Erikoistuneelle Sairaalalle
carrier-map-case-study-uk
account_circleCustomer Sydänpotilaiden hoitoon erikoistunut sairaala
roomLocation Yhdistynyt kuningaskunta
calendar_todayDate 2023

Projektin kuvaus

Ilmajäähdytteisissä Carrier AquaSnap® 30RBP400 -vedenjäähdyttimissä on kierroslukusäädettävät kaksoispumput, pehmokäynnistin ja lämmönsiirtimien korroosiosuojaus. Tällaiset vedenjäähdyttimet on nyt asennettu Isossa-Britanniassa kaksi kertaa erinomaiseksi luokiteltuun sydänsairaalaan.

Sydänpotilaiden hoitoon erikoistunut sairaala palvelee 2,8 miljoonaa potilasta Merseysiden, Cheshiren, PohjoisWalesin ja Mansaaren alueella. Turvallinen, luotettava ja hyvin ilmastoitu ympäristö on elintärkeä, jotta sairaala voi tarjota potilailleen laadukkaita kliinisiä palveluja ja erinomaista hoitoa.

specialist heart and chest hospital =

Ratkaisu

Carrier Advantage -ohjelmaan kuuluva jäsen asensi osana suurempaa saneerausta kolme ilmajäähdytteistä Carrier AquaSnap® 30RBP400 -yhdisteljäähdytintä, joiden yhteenlaskettu teho on 1 164 kW.

Todetusti erittäin luotettavissa ilmajäähdytteisissä AquaSnap®-vedenjäähdyttimissä on kierroslukusäädettävät kaksoispumput, ja ne ovat suosittu ratkaisu sairaaloille ja terveydenhuoltoyksiköille, koska ne toimivat optimaalisesti täydellä ja osittaisella kuormituksella, niiden melutaso on alhainen ja ne säästävät energiaa. Jäähdyttimiin asennettiin pehmokäynnistimet sähkönkulutushuippujen seuraamusmaksujen välttämiseksi ja mekaanisen rasituksen vähentämiseksi. Se pidentää samalla järjestelmien kaikkien osien käyttöikää.

Yksiköiden suojaamiseksi korroosiolta lauhduttimen lämmönsiirtimiin lisättiin Carrierin joustava Enviroshieldepoksipinnoite. Se peittää lämmönvaihtimien alumiinimetallin ja eristää sen kokonaan ympäristöstä, mikä pidentää osien käyttöikää.

Jäähdyttimet ovat kompakteja, ja ne on helppo asentaa. Ne nostettiin paikalleen rakennuksen katolle katutasolta nosturien jatkovarsien avulla. Energiatehokkailla ratkaisuilla, kuten AquaSnap®-jäähdyttimillä, on pieni CO2 -ympäristövaikutus, joten ne tukevat Carrierin vuodelle 2030 asettamia ympäristö-, yhteisö- ja hallintotavoitteita asiakkaiden hiilijalanjäljen pienentämiseksi yli 1 gigatonnilla.

TÄRKEIMMÄT EDUT

Ilmajäähdytteiset AquaSnap® 30RBP400 -vedenjäähdyttimet ovat suosittu ratkaisu sairaaloille ja terveydenhuoltoyksiköille, koska ne toimivat optimaalisesti täydellä ja osittaisella kuormituksella, niiden melutaso on alhainen ja ne säästävät energiaa.

TEKNOLOGIAT
  • Ilmajäähdytteiset AquaSnap® 30RBP400 -vedenjäähdyttimet.