Siirry pääsisältöön
data-center-interior-h

Orange Data Center Normandia

data-center-logo-orange
roomUbicación Val-de-Reuil (27), Ranska
todayFecha Toukokuu 2022
Projektin kuvaus

Orangen Val-de-Reuil'ssa sijaitsevassa palvelinkeskuksessa yhdistyvät huippuluokan infrastruktuuri ja tiukat suojausprotokollat, mikä tarjoaa luotettavan ja erittäin joustavan ympäristön tietojen tallentamiseen ja käsittelyyn.

bluedge

Projektiin sisältyi kelluvan lauhdutinpaineen säädön asennus neljääntoista ilmalauhdutteiseen 14 AquaForce® 30XA 1002 vedenjäähdyttimeen.

Kelluva lauhdutinpaineen säätö mukauttaa lauhditinpainetta ulkolämpötilan perusteella. Tämä ratkaisu vähentää merkittävästi energiankulutusta, parantaa suorituskykyä ja suojaa koneen osia ennenaikaiselta kulumiselta.

carrier-case-study-data-center-1

Tausta

Orangen palvelinkeskus halusi säästää energiaa ja vähentää samalla ympäristövaikutuksia. Tätä varten käyttöön otettiin Carrier BluEdge -palvelu laitteiden optimoimiseksi ja koneiden tarvittavaan toimintaan liittyvien kustannusten alentamiseksi.

Tässä yhteydessä Carrier BluEdge sitoutui tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja ja erikoisosaamista auttaakseen Orangea näihin haasteisiin vastaamisessa.

Haasteet ja ratkaisut

Sitouduimme tarjoamaan kyseisen palvelun tällä laitoksella ennen vuoden 2022 loppua, jotta pystyimme hyödyntämään rahallista Energy Savings Certificate (CEE) -tukea. Tämä aikarajoitus vaati perusteellista suunnittelua, tehokasta tiimien koordinointia ja huolellista työtä.

Lisäksi oli tarpeen varmistaa, että neljä AquaForce® 30XA 1002 ilmajäähdytteistä nestejäähdytintä täyttävät painelaitedirektiivin (PED) vaatimukset ja standardit asennettujen koneiden turvallisuuden takaamiseksi.

Tiimimme pitkäjänteisyydellä ja asiantuntemuksella oli tärkeä rooli tämän projektin onnistumisessa. Ratkaisumme tekniset vahvuudet vaikuttivat päätökseen luottaa Carrier-laitteisiin.

carrier-case-study-data-center-2

EDUT
  • Kokonaisrahoitus ETY:n puitteissa
  • Säätely paranee hallittaessa säätimien ja ohjelmien vanhenemista
  • Säädön / konehallinnan optimointi
  • Parempi hyötysuhde matalan ja keskisuuren kuormituksen tilanteissa
  • Melutason lasku
TEKNOLOGIAT
  • Kelluvan lauhdutinpaineen säätöjärjestelmän asennus 14 AquaForce® 30XA 1002 ilmalauhdutteiseen vedenjäähdyttimeen
Dokumentit