carrier-engineer-working-on-cad_c

KARRIÄRMÖJLIGHETER

Följ inte ledaren – ta ledningen själv. Börja din karriär på Carrier, världsledaren inom uppvärmning, luftkonditionering och kylanläggningar.

ÖVERLÄGSEN TEKNIK I ARBETE

Carriers anställda finns på plats oavsett om det gäller att bevara freskerna i Sixtinska kapellet, hitta nya sätt att värma bassängerna åt världens bästa simmare, eller att leda gröna hus-rörelsen i några av världens mest avancerade städer.

Carriers tekniker arbetar ständigt på att möta några av de unika och mest spännande globala utmaningarna inom uppvärmning, luftkonditionering och kylning. För att kunna fortsätta att vara världsledande söker vi alltid talangfulla och ambitiösa personer runt världen som kan börja jobba med oss på Carrier.

KARRIÄRMÖJLIGHETER

Globalt ledarskap och innovation kräver många olika talanger och kunskaper. Det betyder att på Carrier vill vi samla världens bästa inom konstruktion, tillverkning, IT, ekonomi, företagsledning, försäljning och marknadsföring. Sök via www.corporate.carrier.com/careers/ om du är intresserad av att jobba inom några av dessa områden.

DU BESTÄMMER SJÄLV ÖVER DIN KARRIÄR

Carrier söker alltid efter talanger i världsklass och vi vill behålla dem. Därför uppmuntrar vi alla våra anställda att styra sina karriärer. Det spelar ingen roll vad ditt jobb har för titel, vi erbjuder alltid avancerad utbildning och befordringsmöjligheter så att du tar dig framåt. Det är ju så att är du anställd av världsledaren så ska din karriär ta dig dit du siktar

MÅNGFALD

Vi vet på Carrier att om vi ska kunna möta behoven från många olika kunder runt hela världen så måste vi ha en lika mångkunnig personal. Carrier leds av kärnvärden som omfattar kulturell och individuell mångfald och vi uppmuntrar nya idéer och olika synpunkter på alla nivåer inom företaget. Vi lyssnar på allas åsikter och alla har möjlighet att påverka branschen och världen. Vi vet att engagerad personal är enda sättet att behålla vårt innovativa tänkande.

Vår framgång som världsledande vilar på deras unika talanger, synsätt och erfarenheter. Vår styrka är deras engagemang i att bygga en bättre och hållbarare värld för oss alla.

willis-carrier-notebook-page_c willis-carrier-notebook-page
Varför Carrier?

Carriers kultur bygger på ledarskap, nytänkande och hållbarhet. Vår globala räckvidd och starka engagemang i att våra anställda ska ta ansvar ger alla medlemmar i Carrier-laget möjligheter att växa, lära och komma framåt i karriären.

Världsomspännande

Carriers anställda har världen i handen. Stöttas Carrier av närmare 50 000 anställda i 180 länder. Samma fokus på att lösa globala problem gör att Carriers mångkunniga arbetsstyrka kan fortsätta att påverka överallt på jordklotet.

Lokalt engagemang

Carrier är ett världsomspännande företag men vi är fullt medvetna om vikten av lokal delaktighet. Det är viktigt för oss att våra anställda bidrar till det samhälle där de lever och verkar. Därför är Carrier stolt över att uppmuntra frivillighet och välgörenhet i många olika former.

Karriärer byggda på engagemang och värderingar

Carrier är byggt på innovation och ledarskap, företaget drivs av teknikutveckling och vi vet hur viktig personlig utveckling av anställda och omsorg om kunderna är för vår verksamhet. Carrier är en pionjär inom socialt ansvarstagande och förvaltning av miljön och vi tänker hållbarhet i allt vi gör. Miljöhänsyn och bevarande av vår världs begränsade resurser är centrala i vår verksamhet. Vi tar vår roll som naturlig ledare på allvar.

Starkt företag

Carrier rankas ständigt bland världens mest respekterade varumärken och vi ligger i topp på alla marknader där vi är aktiva. Oavsett ekonomisk miljö klarar vi av höga affärsmål och investeringsstabilitet åt våra aktieägare.