Karriärmöjligheter

Följ inte ledaren – ta ledningen själv. Börja din karriär på Carrier, världsledaren inom uppvärmning, luftkonditionering och kylanläggningar.

Överlägsen teknik i arbete

Carriers anställda finns på plats oavsett om det gäller att bevara freskerna i Sixtinska kapellet, hitta nya sätt att värma bassängerna åt världens bästa simmare, eller att leda gröna hus-rörelsen i några av världens mest avancerade städer.

Carriers tekniker arbetar ständigt på att möta några av de unika och mest spännande globala utmaningarna inom uppvärmning, luftkonditionering och kylning. För att kunna fortsätta att vara världsledande söker vi alltid talangfulla och ambitiösa personer runt världen som kan börja jobba med oss på UTC Climate, Controls & Security.

Karriärmöjligheter

Globalt ledarskap och innovation kräver många olika talanger och kunskaper. Det betyder att på Carrier vill vi samla världens bästa inom konstruktion, tillverkning, IT, ekonomi, företagsledning, försäljning och marknadsföring. Sök via www.utc.com/Careers om du är intresserad av att jobba inom några av dessa områden.

Du bestämmer själv över din karriär

Carrier söker alltid efter talanger i världsklass och vi vill behålla dem. Därför uppmuntrar vi alla våra anställda att styra sina karriärer. Det spelar ingen roll vad ditt jobb har för titel, vi erbjuder alltid avancerad utbildning och befordringsmöjligheter så att du tar dig framåt. Det är ju så att är du anställd av världsledaren så ska din karriär ta dig dit du siktar

Mångfald

Vi vet på Carrier att om vi ska kunna möta behoven från många olika kunder runt hela världen så måste vi ha en lika mångkunnig personal. Carrier leds av kärnvärden som omfattar kulturell och individuell mångfald och vi uppmuntrar nya idéer och olika synpunkter på alla nivåer inom företaget. Vi lyssnar på allas åsikter och alla har möjlighet att påverka branschen och världen. Vi vet att engagerad personal är enda sättet att behålla vårt innovativa tänkande.

UTC:s största tillgång är vår personals mångfald och deras idéer. Vår framgång som världsledande vilar på deras unika talanger, synsätt och erfarenheter. Vår styrka är deras engagemang i att bygga en bättre och hållbarare värld för oss alla.Carrier

Carrier is a world leader in high-technology heating, air-conditioning and refrigeration solutions. Carrier is part of UTC Climate, Controls & Security, a unit of United Technologies Corp., a leading provider to the aerospace and building systems industries worldwide.