Carrier Transicold Performance Parts™

Det finns en anledning till att Carrier Transicolds reservdelar kallas Performance Parts. Till skillnad från kopior eller "piratdelar" är de konstruerade och tillverkade efter våra strikta OEM-specifikationer med målet att maximera systemprestanda och tillförlitlighet.

Styrkan att försörja

Rätt del på rätt plats i rätt tid är viktigt och därför kan våra reservdelar får från fler än 600 serviceverkstäder i Europa, Mellanöstern, Afrika och Ryssland, var och en understödda av tekniska resurser via Internet och logistik som ser till att vårt stora reservdelssortiment är lätt att hitta i och att delarna snabbt kan levereras.

Kostnadseffektiva alternativ

Vi inser att när utrustningen åldras och börjar närma sig dagen för utbyte så är kanske nya delar inte alltid det mest ekonomiska alternativet. Därför har vi utvecklat ett sortiment fabriksrenoveradea kompressorer, generatorer, motorer och mikroprocessorer. Till skillnad från utbytesdelar och reparerade alternativ så är dessa återställda till originalspecifikationer och oftast görs detta av den ursprungligen tillverkaren, vilket betyder att inga kompromisser gjorts och vi kan kalla dem Performance Parts precis som nya delar.

Tillbehör – alternativ för ökat skydd

Många av våra kunder möter speciella utmaningar i sin verksamhet varför vi också erbjuder ett urval godkända tillbehör som kan bidra till att begränsa deras påverkan och öka skyddet av produkterna.

Från dörrbrytare till Datacold™ temperaturövervakning och larmdisplayer till antisugapparater och elektroniska bränsleövervakningssystem – kan det påverka kylkedjan, så tar vi hand om det.

Alla tillbehör kan specifieras som nya eller köpas via vårt servicenät.