Icon_sun

Höga omgivningstemperaturer

I klimat med höga utetemperaturer är det viktigare än någon annanstans att upprätthålla kylkedjan. Våra serier levererar oöverträffad kapacitet och konstant luftflöde. Lastbilsförare kan vara beroende av tillförlitligt skydd av lättförstörbara varor. Carrier Transicold föreslår speciella produktserier, Oasis för lastbilar och X4 för släpvagnar, vid svåra temperaturförhållanden, upp till + 50 °C, i mono- eller multitemperatur för lastbilar. De två serierna kombinerar aerodynamik och tillförlitlighet och har utformats med robust och slitstarkt material för att motstå hårda förhållanden. Alla komponenter har testats mot UV och kemikalier för att fungera i extrema klimat.

X4_Oasis_packshot

Eco_Drive_Supra_packshot
Icon_snowflake

Låga utetemperaturer

Enheter måste också kunna arbeta i extremt låga utetemperaturer, med förmåga att inte bara svalna utan också att värma lastutrymmet under vintern. Carrier Transicold erbjuder den nordiska versionen av sitt Supra-sortiment för lastbilar med el- och varmvattensuppvärmning med hög kapacitet och för tillförlitlig drift under extremt låga temperaturförhållanden. Supra Nordic-serien är en högpresterande enhetsserie med hög kyl- och värmekapacitet, vilket möjliggör transport under extrema temperaturförhållanden.

På släpvagnar, i extremt kalla temperaturförhållanden, utsätts ett traditionellt kylsystems utloppskondensor för kylan och kan därför inte producera tillräckligt med värme inuti släpvagnen för att övervinna omgivningstemperaturen. E-Drive-tekniken ger emellertid elektrisk konstant uppvärmning, vilket säkerställer maximal prestanda över flera fack även under extremt kalla temperaturförhållanden, när traditionella system kan kämpa för att producera värme inuti släpvagnen.