Integritet med anpassade kylenheter, tillbehör och tjänster från Carrier

Carrier Transicold hjälper sina kunder att uppfylla kraven i riktlinjerna genom att rekommendera en serie produkter och tjänster som är anpassade för det specifika ändamålet.

Företaget föreslår en serie högeffektenheter, bland annat Vector™ 1950-, Vector 1950 MT- och Vector 1550-enheter för släpvagnar; Supra™ 1250-, 1250 MT- och Supra 850, 850 MT-system för lastbilar; Pulsor™-serien i entemperatur och multitemperaturversioner för lätta skåpbilar.

Med dessa högprestandakylanläggningar kan alla transportfordon utrustas med beprövade system för dess specifika användningsområde, från den minsta skåpbilen till den största lastbils-slägvagnskombinationen.

Carrier Transicold rekommendera att enheterna kombineras med ett antal tillbehör som hjälper kunden att uppfylla kraven på produktintegritet. Det innefattar apparater som t.ex. DataCOLD™ 600, som spelar in temperaturdata under hela färden till COLDTrans™-systemet för temperaturövervakning via internet i realtid. Enheterna kan också utrustas med givare som upplyser föraren om att bränslet börjar ta slut för att skydda mot oväntade systemavstängningar.

pharma-solution-graphic

Allt detta kan kombineras med ett omfattande kundstöd efter leverans, inräknat oneCALL™ 24/7-assistans, kontrakt på everCOLD™-reparationer och förebyggande underhåll, årlig temperaturgivarkalibrering och tillgång till fler än 600 serviceverkstäder i Europa, Mellanöstern och Afrika.

Carrier Transicold ger också möjlighet till lösningar av kylkedjeuppföljning och konsulttjänster så att kunder kan spåra, övervaka och skydda kvaliteten på och integriteten för temperaturkänsliga produkter genom komplexa försörjningskedjor. Denna tjänst, inräknat termisk kartläggning av fordonet, får via Sensitech Inc., en del i Carrier Global Corporation.

in-situ-thermal-_mapping