24hr-service-lcv-trailer

Service

Kylkedjan stannar aldrig - inte vi heller

Tack vare ett väl utbyggt servicenät av 600 + center och mer än 2.000 tekniska experter, strävar vi efter att maximera nivåerna för pålitlighet och operationskapacitet genom optimerade underhålls- och reparationsprogram. Samtidigt reagerar vi effektivt och med kompetens när oväntade tekniska problem inträffar. Närsomhelst, varsomhelst.

BRANSCHLEDANDE TÄCKNING

Med över 600 verkstäder i Europa, Mellanöstern, Afrika och Ryssland erbjuder Carrier Transicold Europe kunderna regionens största servicenät för lastbilar och släpvagnar för kyltransporter.

Dessutom finns fler än 600 mibila serviceenheter och fler än 2 000 serviceingenjörer är målet att finnas så nära våra kunder som möjligt.

Storlek är inte allt. Därför lägger vi stort fokus på teknisk utbildning och reservdelshållning och har utvecklat vårt PACE-system (Performance Assessment & Competitive Excellence, utvärdering av agerande och konkurrensöverlägsenhet) för att säkra att snabbhet och kvalitet på vår response går hand i hand.

Ett fullständigt service- och underhållsavtalför att öka din fordonsparks drifttid everCOLD™

Genom att välja Carrier Transicold har du köpt avancerade kyltransportanläggningar och genom att kombinera detta med vårt everCOLD™ fullservice- och underhållspaket med fast pris kan du tryggt lita på att du får optimalt produktstöd så att din vagnpark drivs effektivt.

Skräddarsytt efter dina behov

Med alternativen för everCOLD™ kan du bestämma vilken servicenivå som är rätt för dig.

VÄLJ DINA ALTERNATIV

select-options-graphic

Du kan välja att lägga till och ta bort alternativ, som resor till din verksamhet, internationell täckning, kontroller att regelverk följs, och till och med service och reparation av annan utrustning som temperaturinspelare och telematik.


VÄLJ AVTALSLÄNGD

calendar-graphic

everCOLD™-paketet låter dig få fast kostnad under en angiven tid som utgår från din användningsprofil inräknat utrustningens ålder och drifttimmar. Behöver du ta fordon ur drift i förtid för att din verksamhet ändras kan du ta bort upp till 10 procent av vagnparken ur ditt everCOLD ™ -avtal utan några avgifter*.

* Kontrollera villkoren i ditt land.

SCHEMALÄGG DINA BETALNINGAR

pencil-paper-graphic

Oavsett om du föredrar att betala per månad, per kvartal eller en gång per år kan vi anpassa betalningsperioderna efter dina behov. Detta tillsammans med fördelen av att du i förväg vet vilken fast kostnad du har ger dig möjlighet till bättre planering, oavsett hur mycket service du behöver eller när det behövs.

 

Enkel budgetering utan stress

Med ett everCOLD-avtal är kostnaden fast under avtalstiden en överenskommen avgift som täcker planerat underhåll, ej schemalagda reparationer och hjälp vid haverier, vilket betyder att du inte drabbas av några överraskningar beträffande service av din utrustning och en sak mindre att oroa dig för.

europe-repair-cost-chart

Minskad administration

Arrangera service och reparationer kan kräva mycket tid och hindrar dig från att sköta din kärnverksamhet. everCOLD underhållsavtal tar hand om detta åt dig, plus att våra system och vår inköpsvolym betyder att vi kan göra effektiva inköp åt dig och på så sätt hjälpa dig att få fördelar till en fast kostnad oavsett vilken servicenivå som krävs.

Specialistkunskaper

Inga kan Carrier Transicolds enheter bättre än våra servicetekniker som har tillgång till den senaste diagnostikprogramvaran, specialverktyg och teknisk dokumentation. Lägg till detta produktutbildningen de ges av 15 tekniska utbildare och sju utbildningscentra så förstår du att du verkligen får hjälp av experter.

Hjälp när som helst, var som helst

Med everCOLD underhållsavtal har du tillgång till vår oneCALL-tjänst. Vårt mål är att göra processen så enkel och effektiv som möjligt 24/7/365. Ring 00800 CARRIER1 så tar vi hand om ditt underhåll och reparationer från start till mål. Med ett stort nät av fler än 600 serviceverkstäder och ytterligare 600 mobila ingenjörer garanterar oneCALL att hjälpen aldrig är långt borta.

Optimerad effektivitet

Förutom att din utrustning underhålls enligt Carrier Transicolds specifikationer innebär everCOLD-underhållsavtalet att original Carrier Performance Parts™ alltid används. Performance Parts garanterar att anläggningens prestanda, tillförlitlighet och säkerhet alltid är på topp och bidrar också till att andrahandsvärdet på utrustningen hålls uppe. Kombinera detta med att reservdelen finns på plats i mer än 97 procent av fallen så ser du att när en reparation krävs så har vi dig tillbaka på vägen på nolltid.

Hjälp 24/7 - vi finns bara ett telefonsamtal bort

Oavsett om du behöver haverihjälp i ditt eget land eller internationellt, så står med oneCALL™ -tjänsten vårt serviceteam redo att hjälpa dig tillbaka upp på vägen igen så fort det går -- 24/7/365 -- med minsta möjliga krångel.

one-call-services

Enkelt att nå

Det kan inte bli enklare att nå oneCALL med bara ett telefonnummer att komma ihåg 00800 CARRIER1* (00800 22774371). Vi tar också hand om administrationen, som betalningar och valutaväxling åt dig, oavsett var du behöver service, för att förenkla saker och ting.

*Alternativt nummer 0032 11879 100

oneCALL – en lösning

Vår oneCALL-tjänst täcker in nästan 32 länder med fler än 600 serviceverkstäder och kopplar dig till en specialist som talar ditt språk och garanterar att du snabbt får den hjälp du behöver.

Håller dig informerad

Vi förstår hur haverier kan störa kyltransporter, särskilt när de inträffar i ett annat land, så därför håller vi dig informerad om varje viktigt steg som tas för att komma upp på vägen igen. Förutom uppdatering per telefon kan du välja att få information via SMS, e-post och Internet, så att du kan planera din verksamhet efter vad som händer.

Specialistkunskaper

Inga kan Carrier Transicolds enheter bättre än våra servicetekniker som har tillgång till den senaste diagnostikprogramvaran, specialverktyg och teknisk dokumentation. Lägg till detta ett stort lager av garanterade original så kan du känna dig trygg i att du verkligen tas om hand av experter.

Originalkvalitet, originalprestanda

Det finns en anledning till att Carrier Transicolds reservdelar är märkta Performance Parts. Till skillnad från kopior eller "piratdelar" är de konstruerade och tillverkade efter våra strikta OEM-specifikationer med målet att maximera systemprestanda och tillförlitlighet.

Styrkan att försörja

woman-parts-warehouse

Rätt del på rätt plats i rätt tid är viktigt och därför kan våra reservdelar får från fler än 600 serviceverkstäder i Europa, Mellanöstern, Afrika och Ryssland, var och en understödda av tekniska resurser via Internet och logistik som ser till att vårt stora reservdelssortiment är lätt att hitta i och att delarna snabbt kan levereras.

Kostnadseffektiva alternativ

Vi inser att när utrustningen åldras och börjar närma sig dagen för utbyte så är kanske nya delar inte alltid det mest ekonomiska alternativet. Därför har vi utvecklat ett sortiment återvunna kompressorer, generatorer, motorer och mikroprocessorer. Till skillnad från utbytesdelar och reparerade alternativ så är dessa återställda till originalspecifikationer och oftast görs detta av den ursprungligen tillverkaren, vilket betyder att inga kompromisser gjorts och vi kan ge bdem samma Performance Parts-märkning precis som nya delar.

Tillbehör – alternativ för ökat skydd

Många av våra kunder möter speciella utmaningar i sin verksamhet varför vi också erbjuder ett urval godkända tillbehör som kan bidra till att begränsa deras påverkan och öka skyddet av produkterna.

Från dörrbrytare till Datacold™ temperaturövervakning och larmdisplayer till antisugapparater och elektroniska bränsleövervakningssystem – kan det påverka kylkedjan, så tar vi hand om det.

Alla tillbehör kan specifieras som nya eller köpas via vårt servicenät.

MAKE THE BEST USAGE OF OUR UNITS
HITTA NÄRMASTE SERVICECENTER
LADDA NED VÅR SERVICE-CENTERSÖKARE
INNAN DU RINGER ONECALL
OPTIMERA DIN UTRUSTNING MED RÄTT TILLBEHÖR