Nová řešení eSolutions™ od společnosti Carrier Transicold: další úroveň propojeného chlazení

HANNOVER, Německo -

IAA Commercial Vehicles 2018, stánek E15, hala 27


HANNOVER, Německo, 19. září 2018 – Nový balíček řešení konektivity eSolutions™ od společnosti Carrier Transicold Europe představuje pokročilý telematický nástroj, který má za úkol vylepšit monitoring přepravovaných produktů, kontrolovat provozní náklady a zvýšit provozní efektivitu celého chladicího řetězce. S řešením eSolutions se nyní můžete seznámit na veletrhu IAA Commercial Vehicles 2018. Společnost Carrier Transicold Europe je součástí korporace UTC Climate, Controls & Security v rámci koncernu United Technologies Corp. (NYSE: UTX).


Společnost Carrier Transicold vyvinula nový software eSolutions, který umožňuje inteligentní monitorování připojených systémů chlazení z kteréhokoli místa na světě a poskytuje výrobcům, řidičům, dispečerům i prodejcům klíčové informace o přepravovaných produktech a přepravujících vozidlech.

„Řešení eSolutions je důležitým krokem vpřed v rámci naší nabídky propojených systémů chlazení,“ říká Bertrand Gueguen, prezident oddělení mezinárodní společnosti Carrier Transicold Truck/Trailer. „Dává naším zákazníkům možnost monitorovat, sledovat a řídit všechny chladicí jednotky z libovolného připojeného zařízení kdekoli na světě – navíc jsme zavedli řadu funkcí, které mají okamžitý přínos pro jejich podnikání.“ Nový software eSolutions, který je přístupný prostřednictvím počítače, chytrého telefonu či tabletu, poskytuje provozovatelům nepřetržitý přístup k velkému množství cenných dat o jejich chladicích systémech. Patří sem mimo jiné:

• vzdálené monitorování teploty,

• obousměrné řízení provozu a možnosti kontroly,

• podrobné zprávy o servisu a využití,

• informace o emisích a CO2, včetně

o testů těsnosti a hlukové stopy,

o lokalizační služby geo-fencing,

o provozní alarmy


Systém rovněž umožňuje sledovat online plán servisu a údržby každé připojené chladicí jednotku, což pomáhá optimalizovat řízení vozových parků a minimalizovat výpadky jednotlivých vozidel. K dispozici jsou tři balíčky řešení eSolutions – Access, Premium a Expert – každý z nich poskytuje různou úroveň dostupných dat a funkcí. Balíček Access poskytuje manažerům vozových parků funkce potřebné pro jejich podnikání, včetně monitorování teploty, polohy vozidla, servisní a provozní reporty a také report o emisích oxidu uhličitého. Balíček Premium poskytuje rozšířený přístup k funkcím týkajícím se servisu a regulace a balíček Expert, který představuje nejvyšší úroveň, dává uživatelům možnost kompletního přizpůsobení platformy podle vlastních provozních požadavků pomocí funkcí, jako jsou prediktivní údržba nebo speciální služby podpory, které přispívají k zvýšení výkonu. Každý balíček je plně přístupný prostřednictvím standardního webového prohlížeče a zahrnuje instalaci do jednotky integrovaného boxu, který slouží ke sběru, sdílení a analýze dat o chladicím řetězci. Další informace o společnosti Carrier Transicold a jejích výrobcích a službách naleznete na stránkách www.carriertransicold.eu. Sledujte Carrier Transicold na Twitteru: @SmartColdChain.


O společnosti Carrier Transicold

Společnost Carrier Transicold pomáhá zlepšovat přepravu a zasílání nákladů vyžadujících řízenou teplotu díky kompletní řadě vybavení a služeb určených pro chladírenskou dopravu a přehled o studeném řetězci. Více než 45 let je společnost Carrier Transicold čelním výrobcem dodávajícím zákazníkům na celém světě moderní, energeticky efektivní a ekologicky udržitelné kontejnerové chladicí systémy a generátorové soupravy, jednotky s pohonem od motoru vozidla i jednotky s vlastním vznětovým motorem a návěsové chladicí systémy. Společnost Carrier Transicold je součástí korporace UTC Climate, Controls & Security, což je jedna ze společností koncernu United Technologies Corp., předního poskytovatele řešení v leteckém a stavebním průmyslu po celém světě. Další informace naleznete na adrese www.carriertransicold.eu. Sledujte Carrier na Twitteru: @SmartColdChain.