Siirry pääsisältöön

Carrierin Aquasnap ilmalauhdutteiset vedenjäähdyttimet ja lämpöpumput saatavilla nyt R-32 kylmäaineella

MONTLUEL, France -

Carrierin Aquasnap vedenjäähdyttimet ja lämpöpumput ovat nyt saatavilla R-32 kylmäaineella, joka parantaa laitteiden hyötysuhdetta ja vähentää suoria kasvihuonepäästöjä jopa 77% verrattuna edelliseen laitesukupolveen R410A kylmäaineella. Innovatiivinen ilmalauhdutteinen vedenjäähdytin täyttää F-kaasuasetuksen vaatimukset ja vuonna 2021 voimaan tulleet Ecodesign hyötysuhdevaatimukset. Carrier, maailman johtava korkealaatuisten lämmitys, jäähdytys ja ilmanvaihtolaitteiden toimittaja on osa Carrier Global Corporationia (NYSE: CARR), joka on maailmanlaajuinen innovatiivisten lämmitys, jäähdytys, ilmanvaihto, palontorjunta, turvallisuus ja automaatioratkaisujen tarjoaja.

Carrier valitsi alhaisen GWP-arvon (675) kylmäaineen kaupallisiin vedenjäähdyttimiin ja lämpöpumppuihin Scroll-kompressorilla. R-32 kylmäaineen GWP-arvo on vain yhden kolmasosan nykyisin käytössä olevan R410 kylmäaineen GWP-arvosta ja yhdistettynä merkittävästi (-30%) pienentyneeseen kylmäainetäytökseen, saavutetaan huomattava -77% vähennys suoriin kylmäainepäästöihin.

AquaSnap 30RB/P ja RQ/P tuoteperheen jäähdytyksen vuosihyötysuhde (SEER 7/12) on erinomainen, jopa 5,3 ja lämmityksen lämpökerroin (SCOP) jopa 3,5. 30RB/P vedenjäähdyttimien tehovalikoima on 170 -950 kW ja 30RQ/P lämpöpumppujen tehovalikoima 160 – 520 kW.

“Carrierin AquaSnap vedenjäähdyttimet ja lämpöpumput R-32 kylmäaineella antavat asiakkaillemme mahdollisuuden Ecodesign 2021 hyötysuhdevaatimusten noudattamiselle, samalla kun tuemme F-kaasuasetuksen mukaista HFC-kaasujen asteittaista vähentämistä,” kertoo Euroopan HVAC-Commercial liiketoiminnan johtaja Didier Genois. ”Tuoteperhe tarjoaa asiakkailemme myös luokkansa parhaan suorituskyvyn jäähdytys ja lämmityskäytössä.”

AquaSnap R-32 kylmäaineella soveltuu hyvin monenlaisiin sovelluksiin. Laajan toiminta-alueen ansiosta laite soveltuuu jopa +48C ulkolämpötiloihin ja erinomainen suorituskyky kaikissa olosuhteissa saavutetaan luokkansa parhailla teknologioilla, sisältäen:

  • Multiple Scroll -kompressorit, jolloin saavutetaan hyvä hyötysuhde myös osateholla.
  • Epäsymmetrinen kaksipiirinen levylämmönvaihdin, joka mahdollistaa erinomaisen toiminnan sekä täys- että osateholla.
  • Smart Energy Monitoring, joka mahdollistaa reaaliaikaisen jäähdytystehon ja energiankulutuksen seurannan.
  • Greenspeed ohjausautomatiikka 30RBP ja 30RQP malleissa: kierrosnopeusohjatut puhaltimet ja pumput.