Siirry pääsisältöön

Carrierin suunnittelijapäivä rakennusalan konsulteille

HELSINKI, Finland -


Carrierin hiljattain järjestämä suunnittelijapäivä toi yhteen rakennusalan konsultteja arkkitehti- ja suunnittelutoimistoista ja rakennusyhtiöistä Helsingin Sokos Hotel Triplaan. Carrier on osa Carrier Global Corporationia (NYSE: CARR), joka on maailman johtava älykkäiden ilmastointi- ja energiaratkaisujen toimittaja.

Suunnittelijapäivä (Designer Day) tarjosi osallistujille arvokasta tietoa LVI-järjestelmien integroinnista rakennuksen suunnittelun alkuvaiheissa sekä tärkeitä alaa koskevia uutisia. Carrier kertoi, kuinka tärkeää on ottaa huomioon lämmitys ja ilmanvaihto jo rakennuksen suunnittelussa, jotta hyötysuhde, ilmanlaatu ja loppukäyttäjän kokemus saadaan mahdollisimman korkealle tasolle.

Helsingin jatkuvasti kehittyvään palvelinkeskustilanteeseen liittyen Carrier korosti tarjontaansa kuuluvia älykkäitä ja yhdistettyjä ratkaisuja, joiden avulla voidaan jäähdyttää, valvoa, ylläpitää, analysoida ja suojata kiinteistöjä vihreiden rakentamisen standardien ja kestävyystavoitteiden mukaisesti sekä noudattaa paikallisia kasvihuonekaasujen päästömääräyksiä. Carrierin tarjoamia palvelinkeskuksiin optimoituja tehokkaita ja korkean hyötysuhteen LVI-laitteistoja edustavat uusi ilmalauhdutteinen AquaForce® 30XFZ -ruuvijäähdytin, jonka ominaisuuksiin kuuluu hydroninen vapaajäähdytys, ja AquaForce 61XWHZE -vesilämpöpumppu, jsuoka edistää hiilestä irtautumista integroidulla ja älykkäällä lämmön uudelleenkäytöllä.

"Suunnittelijapäivän kaltaiset tapahtumat ovat erittäin hyödyllisiä konsulttien ja valmistajien välisen yhteistyösuhteen vaalimisessa", Carrierin Pohjoismaiden alueen liiketoiminnan kehitysjohtaja Tim Ashton sanoo. "Carrierin elinkaariratkaisut on integroitu koko tuotevalikoimaamme. Niiden avulla palvelinkeskusoperaattorit voivat käyttää vähemmän energiaa, alentaa käyttökustannuksia ja parantaa tuottavuutta."

Tilaisuudessa esiteltiin hotelli- ja ravintola-alalle suunniteltuja Carrierin ratkaisuja, kuten uuden sukupolven hydroninen IdroFan® 36XH -hybriditerminaali. Se vastaa hotellien, ravintoloiden ja baarien käyttöasteen vaihteluun liittyviin erityistarpeisiin ja tehokkaan ilmastoinnin ja ilmanvaihdon haasteisiin.

Lisäksi keskusteltiin LVI-laitteistojen tehon ja käyttöajan maksimointiin liittyvistä huolto- ja jälkimarkkinaratkaisuista. Muiden digitaalisten ratkaisujen ohella Carrierin BluEdge™-palvelualusta tarjoaa kuvan järjestelmän tilasta ja mahdollisuuden asiantuntija-apuun, ja se optimoi tehokkaasti LVI-laitteistojen elinkaaren.

"Suunnittelijapäivä oli erinomainen tilaisuus luoda yhteyksiä tärkeimpiin suomalaisten rakennussuunnittelu- ja konsultointiyritysten asiantuntijoihin ja edustajiin", Carrierin Pohjoismaiden alueen tuotepäällikkö Timo Ahvenainen sanoo. "Tapahtuman keskeistä antia oli yksimielisyys tarpeesta keskustella tärkeistä aiheista ja säännöksistä, kuten F-kaasuista ja jäähdytysaineiden tulevaisuudesta. Keskustelua tullaan jatkamaan syksyllä järjestämässämme samaan tavoitteeseen keskittyvässä tapahtumassa."

Lisätietoja Carrierin LVI-ratkaisuista on osoitteessa: https://www.carrier.com/commercial/fi/fi/.


Tim_Ashton_delivering_his_keynote