Siirry pääsisältöön

AquaForce® Vision 30KAV lanseerattiin Carrierin Core Innovation -tapahtumissa

MONTLUEL, France -

Carrier esitteli ylpeänä uuden AquaForce Vision 30KAV -malliston Euroopassa Carrierin Core Innovation -tapahtumissa, jotka pidettiin kuudessa eurooppalaisessa kaupungissa tänä kesänä. AquaForce Vision 30KAV -nestejäähdytin ja älykäs Greenspeed®-tekniikka edustavat Carrierin vedenjäähdytinvalikoiman uusinta ja kehittyneintä osaa. Carrierin Core Innovation -tapahtumissa Carrier esitteli ensimmäisen aidonkokoisen kokoonpanon integroidun 360°-videon kera. Carrier, maailman johtava korkean teknologian lämmitys-, ilmastointi- ja jäähdytysratkaisuiden toimittaja, on osa United Technologies Corporationin UTC Climate, Controls & Security -yksikköä (NYSE: UTX).

Carrier Core Innovation -tapahtuman keskipisteenä oli AquaForce Vision -vedenjäähdyttimen aidonkokoinen mallikappale. Mallin sisällä näytettiin kuudella projektorilla heijastettuna 360°-videota, jotta asiakkaat voivat tutustua uuteen tekniikkaan omin silmin. Mallin ulkopuoli konkretisoi jäähdyttimen komponenttien vaatiman tilantarpeen. Vaikuttava esitys tarjosi yleisölle ainutlaatuisen mahdollisuuden kävellä vedenjäähdyttimen sisällä. Kuusi kaupunkia sisältänyt kiertue alkoi Essenistä ja jatkui Berliinissä, Madridissa, Roomassa sekä Lontoossa päättyen Montlueliin, missä on UTC:n vedenjäähdyttimien huippuosaamiskeskus.

AquaForce Vision 30KAV -nestejäähdytin ja Greenspeed Intelligence edustavat viimeisintä tekniikkaa kaupan ja teollisuuden sovelluksissa. Valikoiman kattama nimellisjäähdytyskapasiteetti vaihtelee 500 kW:sta aina 1 100 kW:iin R134a-kylmäainetta käytettäessä. Myöhemmin vuoden 2018 lopulla tuotesarjaan esitellään uusi innovaatio eli PUREtecTM HFO R-1234ze -kylmäaineversio (30KAVze).

Carrierin AquaForce Vision 30KAV:n energiatehokkuus on vailla vertaa. Kierrosnopeusohjatuilla ruuvikompressoreilla ja puhaltimilla - vakiona AC, valinnaisena EC - sekä haluttaessa kierrosnopeusohjatuilla pumpuilla varustettu Carrier AquaForce Vision 30KAV säätää automaattisesti jäähdytystehoa ja veden virtausta tarkalleen rakennuksen tai prosessin kuormituksen vaihteluiden mukaan. Tuloksena on optimaalinen toiminta sekä täydellä että osakuormalla. Uuden vedenjäähdytinmalliston SEER-arvo on enimmillään 5,73, kun taas Eurovent-sertifioitu ESEER-arvo on enimmillään 5,4 jäähdytystilassa ja EER-energiatehokkuussuhde on enimmillään 3,5 täydellä kuormalla. 30KAV tarjoaa jopa 40 % samankokoista 30GX-mallistoa paremman energiatehokkuuden.

carrier-core-innovation-event-montluel_sm
Carrier Core Innovation -kiertue Montluelissa
carrier-core-innovation-event-rome_sm
Carrier Core Innovation -kiertue Roomassa
carrier-core-innovation-event-madrid_sm
Carrier Core Innovation -kiertue Madridissa
carrier-core-innovation-event-inside-replica_sm
Mallin sisällä