Siirry pääsisältöön
carrier-vence-climate-control-systems-center carrier-vence-climate-control-systems-center_sq

Vencen huippuosaamiskeskus

Vencen huippuosaamiskeskuksen vahvuuksia ovat sen tekninen asiantuntemus säätimistä, automaatiosta ja digitaalisista ratkaisuista liitettyinä ja IoT-palveluina sekä syvällinen ilmastointisovellusten asiantuntemus.

Keskeiset toiminnot: räätälöityjen ohjausratkaisuiden ja älykkäiden palveluiden kehittäminen ilmastointijärjestelmiin ja konehuoneisiin

carrier-service-technician-controls-monitoring
CONNECTED SERVICES JA ENERGIAMITTAUKSET

Suunnittelijamme keskittyvät kehittämään ja tarjoamaan teknistä tukea älykkäisiin energiapalveluihin. Tiimi vastaa valvontaratkaisuista, joihin on liitetty yli 2 500 laitteistoa.

Me autamme asiakkaita kehittämään ilmastointijärjestelmiensä tehokkuutta tarjoamalla ratkaisuja jatkuvasti tiukentuvien rakennusten tehokkuusvaatimusten täyttämiseksi.

Ilmastointijärjestelmät käyttävät noin 40 % rakennusten energiankulutuksesta*. Vuoden 2030 energiatehokkuustavoitteen (> 27 %) saavuttamiseksi eurooppalaisissa säädöksissä suositellaan muun muassa, että rakennuksiin asennetaan ohjaus- ja valvontajärjestelmät.
*U.S. Department of Energy, Buildings Energy Data Book, 2015.

carrier-london-in-winter_sq
KONEHUONE JA LÄMPÖENERGIAN VARASTOINTI

Tarjoamme teknistä tukea konehuoneiden ja lämpöenergian varastointiprojektien suunnittelu- ja rakennusvaiheessa. Meidät tunnetaan ainutlaatuisesta taitotiedostamme ja syvällisestä jäähdytyksen/lämmityksen ja automaation asiantuntemuksestamme.

Lämpöenergiaa yöllä varastoiva ja päivällä vapauttava TES-ratkaisu mahdollistaa halvimman sähkön käytön ja huippupiikkien välttämisen. Lämpöenergian tuotannon vuorokauden eri aikoihin jakava TES-ratkaisu voi pienentää vedenjäähdytinkapasiteetin tarvetta 30-70 %.

Täydellisesti älyverkkoyhteensopiva ratkaisu soveltuu ilmastointijärjestelmiin, joiden suurin jäähdytystarve ylittää ~500 kW. Suunnittelijamme suunnittelevat optimaalisen järjestelmän ja muokkaavat laitteistosi hydrauliikan ja toiminnan sovelluskohtaisesti.

carrier-hand-on-screen
TESTIALUSTA
Vencen huippuosaamiskeskuksessa on useita testialustoja, jotka on suunniteltu erityisesti innovatiivisia ilmastointijärjestelmiä ajatellen. Simulaatiot tehdään todellisissa käyttöolosuhteissa niin, että suunnittelijat voivat tarkistaa ohjausjärjestelmien tehokkuuden.
carrier-handshake
YHTEISTYÖ
Vencen huippuosaamiskeskus tekee tiivistä yhteistyötä johtavien eurooppalaisten yliopistojen ja teknisten tutkimus- ja kehityslaitosten kanssa. Tiimimme osallistuvat moniin merkittäviin eurooppalaisiin tutkimus- ja innovointihankkeisiin.

+2 500

liitettyä laitetta

+500

Plant room systems

Dokumentit