Siirry pääsisältöön
case-study-london-healthcare-centre-h case-study-london-healthcare-centre-c

Lontoo Terveyskeskus

Carrierin lämpöpumput takaavat luotettavan lämmityksen lontoolaiseen terveyskeskukseen

Askel kohti hiilidioksidipäästöjen vähentämistä

Kaksi Carrierin AquaSnap® -lämpöpumppua takaavat luotettavan lämmityksen, kuuman veden tuoton ja jäähdytyksen lontoolaiselle terveyskeskukselle.

Terveyskeskukseen asennettiin uusi ratkaisu vuonna 2022 luotettavamman lämmityksen takaamiseksi. Työt olivat osa yhteisön investointiohjelmaa, jonka tavoitteena on lisätä kestävien kotien määrää ja auttaa aluetta ottamaan askel kohti hiilidioksidipäästöjen vähentämistä.

Terveyskeskuksen tehokkaasta lämmityksestä ja kuuman käyttöveden tuotosta vastaavat invertteri-ilmajäähdytteinen AquaSnap® 30RQV -nestejäähdytin, vaihtosuuntainen ilma-vesilämmityspumppu ja yksilohkoinen korkean lämpötilan AquaSnap® 61AF ilma-vesilämpöpumppu, jossa on integroitu hydraulimoduuli.

Terveyskeskus on merkittävä toimija paikallisessa yhteisössä, sillä se vastaa sairaanhoidosta, kirjoittaa lääkemääräyksiä, tarjoaa kotisairaanhoitoa, mielenterveyspalveluita, äitiyspalveluita ja kouluttaa lääketieteen opiskelijoita.

Terveyskeskukseen asennettiin uusi ratkaisu vuonna 2022 luotettavamman lämmityksen takaamiseksi. Sen avulla otettiin myös askel kohti hiilidioksidipäästöjen vähentämistä.

Matala menutaso ja erinomainen energiatehokkuus

AquaSnap® 30RQV on kierroslukusäädettävä, minkä ansiosta yksikkö voi säätää lähtötehoa tarpeen mukaan ja säilyttää siten tasaisen lämpötilan. Lisäksi se käyttää vähemmän energiaa kuin keskuksen aiempi lämmönlähde.

AquaSnap® 61AF on optimoitu lämmittämiseen, ja se lämmittää kuuman käyttöveden 65 °C: een saakka.

Yksikön hiilijalanjälki on pieni, ja matalan rakenteen ansiosta se on helppo sulauttaa mihin tahansa rakennustyyliin.

Kummassakin AquaSnap® -yksikössä on matalat melu- ja tärinätasot. AquaSnap® 30RQV -yksikössä on hiljainen invertteri ja kaksi pyörivää kompressoria, ja AquaSnap® 61AF -yksikössä on hiljaiset selainkompressorit.

Matala melutaso on tärkeä erikoisrakennuksissa, joissa tarjotaan sairaanhoitoa ja edellytetään akustiikkavaatimusten täyttämistä sairaanhoitokäytössä olevia rakennuksia koskevan määräyksen HTM 08-01 mukaisesti.

Yksiköt ovat erittäin tehokkaita, ja ne auttavat terveyskeskusta kestävyystavoitteiden saavuttamisessa, energiatarpeiden täyttämisessä, kustannuspaineisiin mukautumisessa ja mukavuuteen liittyvien tekijöiden takaamisessa.

Dokumentit