Siirry pääsisältöön
111-buckingham-palace-road-h

Buckingham Palace Road

111 Buckingham Palace Road hankki Carrierin 2,4 MW:n jäähdyttimet ilmastoinnin parannustöiden yhteydessä
carrier-map-case-study-uk
account_circleCustomer Buckingham Palace Road
roomLocation Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta
todayDate 2022
crane-lift-of-carrier-chiller

Projektin kuvaus

Lontoon ikonisen, lähellä Buckingham Palacea ja Victoria Stationia sijaitsevan 111 Buckingham Palace Roadin mittavat kunnostustyöt sisältävät uuden ilmastointijärjestelmän, jossa käytetään Carrierin suuritehoisia ruuvijäähdyttimiä.

Maamerkkirakennuksen asukkaat nauttivat nyt Carrier AquaForce® 30XBE -ilmajäähdytteisten jäähdyttimien tarjoamasta erinomaisesta sisämukavuudesta. Leonari Ltd huolehti asennuksesta Savillsin konsulttiosastolle.

Jäähdyttimet tuottavat jäähdytystä yhteensä 2,4 MW:a ja ne on varustettu kierroslukusäädettävillä puhaltimilla, jotka minimoivat melutasot ja maksimoivat energiansäästön tuottaen jäähdytyksen kausittaiseksi energiatehokkuussuhteeksi (SEER) jopa 4.6.

Tausta

Jäähdyttimen nosto, johon tarvittiin 450:n tonnin nosturi, tapahtui viikonloppuna ja Lontoon ruuhkainen Buckingham Palace Road suljettiin alle päivän ajaksi. Rakennus oli täysin asutettu koko projekti ajan, mikä edellytti asukkaiden tarpeiden erityistä huomioimista.
TÄRKEIMMÄT EDUT
  • Erinomainen mukavuus sisätiloissa
  • Minimoi melutasot ja maksimoi energiansäästön
TEKNOLOGIAT
  • 2 x Carrier AquaForce® 30XBE ilmajäähdytteiset jäähdyttimet
Haasteet ja ratkaisut

"Edellytyksenä oli erittäin kompakti, erikoismitoitettu ja yläpainorajalla varustettu ratkaisu" kertoo Stathis Londos, Leonari Ltd -urakoinnin perustaja ja toimitusjohtaja. "Asiakas edellytti myös erinomaista energiatehokkuutta heidän korkeiden ympäristöstandardien täyttämistä varten. Tutustuimme useisiin vaihtoehtoihin, ja Carrierin ratkaisu täytti täysin kaikki vaatimukset. Carrierin suunnittelu on myös meille tuttua – tuotteet ovat todistaneet laadukkuutensa ja yritys on tunnettu luotettavuudestaan."

Hän lisää: "Carrierin tiimi tuki meitä erinomaisesti koko projektin ajan. Paikan merkityksellisyys vaati huolellisen ja pitkäkestoisen suunnittelujakson, jossa virheille ei ollut sijaa. Carrier oli mukana suunnitteluprosessissa ja osana tiimiämme vuoden kestäneen valmistelun ajan."

Savills Engineering & Design Consultancyn suunnittelu- ja projektijohtaja Evangelos Rodis sanoo: "Onnistunut lopputulos todistaa kaikkien osapuolten läheisestä yhteistyöstä kokon projektin ajan. Heti ensimmäisestä konsultoinnista sidosryhmien ja rakennuksen asukkaiden kanssa, aina suunnitteluun, asennukseen ja käyttöönottoon saakka, projekti toteutettiin korkeimpien standardien mukaisesti. Tällainen työ on ehdottomasti pystyttävä suorittamaan niin, että se vaikuttaa mahdollisimman vähän rakennuksen toimintaan, ja tässä onnistuttiin huolellisen suunnittelun ja tiimityön ansiosta erinomaisesti. On hienoa nähdä uusi järjestelmä toiminnassa toimittamassa korkealaatuista sisämukavuutta rakennuksen asukkaille ja täyttämässä ympäristöstandardit."

Dokumentit