Carrier Transicold meddelar en prisändring för kylaggregat för lastbilar och släpvagnar i Europa, Mellanöstern och Afrika

RUEIL-MALMAISON, FRANCE -

Från och med den 1 januari 2022 kommer Carrier Transicold att höja priserna för alla kategorier av kylaggregat för lastbilar och släpvagnar i hela Europa, Mellanöstern, Afrika och Ryssland.

Denna justering beror på en kombination av globala faktorer, däribland prisökningar på råvaror och godstransporter utan motstycke.

Carrier Transicold har åtagit sig att tillhandahålla högkvalitativa produkter och servicestöd för att hjälpa våra kunder att stärka den operativa effektiviteten hos sina fordonsparker.

Om Carrier Transicold
Carrier Transicold bidrar till att förbättra transport och leverans av temperaturreglerat gods med ett komplett utbud av utrustning och tjänster för kyltransporter och med transparens i kylkedjan. Carrier Transicold har i 50 år varit branschledande och försett kunder runt om i världen med avancerade, energieffektiva och miljövänliga kylanläggningar för containrar och generatorer, direktdrivna och diesellastbilsanläggningar och kylanläggningar för släpvagnar. Carrier Transicold är en del av Carrier Global Corporation den ledande globala leverantören av hälsosamma, säkra, hållbara byggnads- och kylkedjelösningar. Mer information finns på carriertransicold.sv. Följ Carrier på Twitter: @SmartColdChain.