Carrier Transicold oznamuje zvýšení cen všech řad chladicích jednotek

RUEIL-MALMAISON, France -

S platností od 1.ledna 2018 bude Carrier Transicold upravovat ceny chladicích jednotek všech kategoriíí a to v regionech Evropa, na Střední Východ, Afrika a Rusko.

Za poslední tři roky vyvinul Carrier Transicold maximální úsilí s cílem udržet pro konečné zákazníky stejnou cenovou hladinu i přes nepříznivé inflační vlivy. Naneštěstí, nedávný růst cen většiny komodit, dopravních nákladů a cen práce nás nutí zvýšit naše ceny. Carrier Transicold se zavázal poskytovat vysokou kvalitu výrobků a servisní podpory za účelem snížení provozních nákladů svých zákazníků.

Náš prodejní, marketingový a technický tým pracuje průběžně na zvyšování kvality našich produktů a služeb

O společnosti Carrier Transicold

Společnost Carrier Transicold pomáhá zlepšovat přepravu a zasílání nákladů vyžadujících řízenou teplotu díky úplné řady vybavení a služeb určených pro chladírenskou dopravu a viditelnost chladírenského řetězce, Více než 45 let je společnost Carrier Transicold čelním výrobcem dodávajícím zákazníkům na celém světě moderní, energeticky efektivní a ekologicky udržitelné kontejnerové chladicí systémy a generátorové soupravy, jednotky s přímým pohonem i pohonem na diesel motor a chladicí systémy návěsů. Společnost Carrier Transicold je součástí korporace UTC Climate, Controls & Security, což je jedna ze společností koncernu United Technologies Corp., předního poskytovatele řešení v leteckém a stavebním průmyslu po celém světě. Další informace naleznete na adrese www.carriertransicold.eu. Sledujte Carrier Transicold na Twitteru: @SmartColdChain.