Skip to main content
carrier-NL-VWF-hero-

Variable Water Flow

Carrier introduceert Variable Water Flow. Een klimaatsysteem dat alleen nog maar water gebruikt als transportmiddel van warmte en koude.
DE MILIEUVERANTWOORDE OPLOSSING VAN MORGEN. VANDAAG.

Carrier introduceert Variable Water Flow. Een klimaatsysteem dat alleen nog maar water gebruikt als transportmiddel van warmte en koude. Zo duurzaam kan het dus zijn. Ook voor u. En voor bedrijven in markten als deze, met oog voor het gewenste gemak, comfort en besparing.Hoe werkt het?

Met Variable Water Flow maken we gebruik van water als warmteoverdragend medium. Door het debiet (flow) aan te passen aan de vraag (variabel te maken) wordt er bespaard op energie. Het grote voordeel is dat er 75% beperking is van koudemiddel ten opzichte van VRF. Met VWF kiest u dus voor een milieuverantwoorde oplossing.Compleet watersysteem

Met VWF bewijst Carrier graag het voortouw te nemen in groen denken en doen. Samen met onze afnemers werken wij voortdurend aan verbetering van de milieuprestatie van onze producten en diensten. Met VWF biedt Carrier vandaag de milieuverantwoorde oplossing van morgen.Configureer NU uw eigen klimaatsysteem

Carrier introduceert de VWF configurator. Deze stelt u in staat om zelf een plug & play klimaatsysteem te selecteren. In 5 eenvoudige stappen heeft u een volledig klimaatsysteem van Carrier geconfigureerd en wordt er direct een prijsopgave voor u gegenereerd.

Start direct met configureren

Snel direct contact?

Heeft u vragen die u meteen beantwoord wilt zien? Laat dan hier uw gegevens achter. Dan hoort u snel van ons.