Werkzaamheden

Carrier is een toonaangevende leverancier van verwarmings-, ventilatie-, airconditioning- en koelsystemen, gebouwbesturing en -automatisering, en brand- en beveiligingssystemen. Het omvat 51 productiefaciliteiten en 39 research & designcentra wereldwijd met meer dan 53.000 medewerkers die klanten bedienen in meer dan 180 landen.

Bij Carrier is innovatie altijd één van kernwaarden geweest. Onze research - en designcentra bieden onze klanten uiterst efficiënte producten en diensten met topprestaties.

Duurzaamheid en Groen Bouwen

Onze inzet voor het milieu reikt veel verder dan onze muren, tot de gemeenschappen waarin we wonen en de klanten die we ondersteunen.

Carrier blijft zich inzetten om de broeikasgasuitstoot van onze producten te verminderen door verbeteringen aan het verbruik en de gebruikte koudemiddelen. Sinds 1994 zijn we koplopers op het gebied van het afschaffen van ozon beschadigende koudemiddelen en het introduceren van veel van de meest energiezuinige systemen voor verwarming, airconditioning en koeling ter wereld. Ook hebben we de milieu-impact van onze activiteiten verminderd.

We delen actief onze expertise om goed milieubeheer te stimuleren. We waren het eerste bedrijf met een licentie op het curriculum Leadership in Energy and Environmental Design (LEED®) van de USGBC. Met dit curriculum trainen we onze medewerkers en klanten in duurzame bouwprojecten. Wij zijn er trots op dat we tot een USGBC Education Partner zijn benoemd.

Referentieprojecten

  • De Sixtijnse kapel in Vaticaanstad
  • Singapore Expo, het grootste expositiecentrum in Azië - Singapore
  • De Great Hall of the People - Beijing, China
  • George Washington's Mount Vernon Estate and Gardens - Virginia, V.S.
  • Galleria degli Uffizi - Florence, Italië
  • De grote bibliotheek van Alexandrië in Alexandrië, Egypte

U.S. Green Building Council® en LEED® zijn geregistreerde handelsmerken van het U.S. Green Building Council.