Skip to main content
light-commercial-clothes-shop

Licht commercieel

Carrier heeft compacte verwarmings-, koelings- en luchtbehandelingsoplossingen ontwikkeld voor comfort en optimale binnenluchtkwaliteit voor kleine oppervlakten.
carrier-application-light-commercial-3D-view_nl

Belangrijkste voordelen

carrier-icon-indoor-air-quality
Kwaliteit van de binnenlucht
Carrier-oplossingen helpen een beheerst microklimaat te handhaven door de temperatuur- en vochtigheidsniveaus te reguleren en te zorgen voor optimale kwaliteit van de binnenlucht.
carrier-icon-heat-pump
Groot assortiment warmtepompen
Carrier heeft speciale warmtepompen geïntroduceerd, die zijn ontworpen voor verwarmingstoepassingen. Zowel tijdens koeling als verwarming leveren ze superieure energie-efficiëntie, ongeacht de weersomstandigheden: van -20 tot 46 °C buitenluchttemperatuur.
carrier-icon-compact-solutions
Compacte plug-and-playoplossingen
Met complete fabrieksbedrading, eenvoudige te hanteren functies, af fabriek geïnstalleerde opties en een intuïtieve interface is de configuratie van de AquaSnap 30RQV snel en ongecompliceerd. Door hun compacte formaat kunnen ze eenvoudig worden geïntegreerd in kleine kantoren en winkels.
carrier-icon-thermostat
Geavanceerde regeling
De nieuwe generatie regelingen, NHC, voldoet perfect aan de thermische behoeften van commerciële gebouwen en zorgt voor optimalisering van de energie-efficiëntie. NHC integreert een master-slaveconfiguratie tot 4 units, met JBUS-verbinding.Ontdek onze producten voor licht commerciële toepassingen