Skip to main content
carrier-recruiting-campaign-technicians-1-nl-h carrier-recruiting-campaign-technicians-2-nl-sq

Carrière

Volg de leider niet, maar word er zelf een! Start een carrière bij Carrier, de wereldleider op het gebied van verwarming, airconditioning en koeling.

carrier-join-us-video-nl
Kom bij ons werken!

Ben je toe aan iets nieuws? Ben je ambitieus en werk je graag in een professionele werkomgeving met innovatieve oplossingen voor het binnenklimaat waarbij duurzaamheid een belangrijke pijler is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Kom werken bij de marktleider én uitvinder van hightech airconditioning, verwarming en koelsystemen voor zakelijk gebruik. Een leuke en afwisselende baan waarin je je voldoende kunt ontwikkelen. Naast een marktconform salaris kennen we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bonusregeling, goede pensioenregeling, royaal aantal vakantiedagen, fietsregeling, sportregeling, daggeldvergoeding, etc.

bekijk vacatures open_in_new Opens in a new window

Werken Met De Besten

Of het nu gaat om het behoud van de fresco's op het plafond van de Sixtijnse Kapel of het innovatief verwarmen van zwembaden voor topzwemmers, het leiden van de duurzame bouwbeweging in enkele van de meest moderne steden in de wereld, overal zijn Carrier medewerkers bij betrokken.

Elke dag zet het team van Carrier zich in om wereldwijd enkele van de meest unieke en spannende uitdagingen op het gebied van verwarming, ventilatie, airconditioning en koeling, op te lossen.En om onze rol als wereldleider te behouden, zijn we altijd op zoek naar getalenteerde, ambitieuze mensen over de hele wereld die zich bij ons willen aansluiten.

Uw Carrière Bij Carrier

Voor wereldwijd leiderschap en innovatie is een breed scala aan talenten en vaardigheden nodig. Bij Carrier betekent dat het samenbrengen van de besten ter wereld op het gebied van ontwerpen, produceren, IT, financiën, operations, sales en marketing.

Uw Carrière in Uw Handen

Ons doel is om wereldwijd talent aan te trekken en individueel te promoten. Daarom stellen we al onze medewerkers in staat om hun carrière in eigen hand te nemen. Wat uw functie ook is, wij bieden doorlopend cursussen, uitgebreide opleidingen en promotiemogelijkheden voor individuele en professionele ontwikkeling. Kortom, als medewerker van een wereldwijde marktleider kunt u uw carrièredoelstellingen realiseren.

Inzet Voor Diversiteit

Carrier is zich ervan bewust dat voor een divers, wereldwijd klantenbestand ook divers personeelsbestand nodig is. Onze bedrijfsuitgangspunten ondersteunen alle culturele en individuele diversiteiten. Daarom zijn wij ook zeer blij met nieuwe ideeën en perspectieven van onze medewerkers. Wij begrijpen dat wij alleen met zeer betrokken medewerkers aan onze inzet voor continue innovatie kunnen werken.

willis-carrier-notebook-page_c
Waarom Carrier

Innovatieve en snel bewegende werkomgeving. Dat is Carrier. We geven volop de ruimte aan gedreven mensen die willen werken in een dynamische organisatie. Doorzetters die klant- en resultaatgericht denken.

Wereldwijd bereik

De medewerkers van Carrier hebben de wereld onder handbereik met de collegiale steun van bijna 53.000 medewerkers die in 180 landen actief zijn. Door een gedeelde focus op het oplossen van wereldwijde uitdagingen kan het diverse personeel van Carrier wereldwijd op elk gebied zijn stempel blijven drukken.

Lokale betrokkenheid

Carrier is een internationaal bedrijf, maar wij herkennen ook het belang van lokale betrokkenheid. Voor ons is het van belang dat werknemers bijdragen leveren aan de gemeenschappen waarin ze leven en werken. Daarom stimuleert Carrier graag vrijwilligerswerk en liefdadigheidsbijdragen in vele verschillende vormen.

Carrières die gebouwd zijn op commitments en waarden

Carrier is gebouwd op een traditie van innovatie en leiderschap, het is een door technologie gedreven bedrijf dat weet hoe belangrijk de persoonlijke ontwikkeling van werknemers is en de zorg voor klanten op onze prestaties. Als pionier op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en milieuzorg staat bij Carrier duurzaamheid centraal in al onze activiteiten.Milieubehoud en de bescherming van de eindige natuurlijke bronnen van de wereld is een basisprincipe van ons bedrijf. Wij nemen onze rol als geboren leider serieus.

Krachtige businessprestaties

Carrier zijn de top-performers op elke markt waarin ze actief zijn, en ze staan consequent in de reeks van meest gerespecteerde bedrijven en merken van de wereld. Ongeacht het economische klimaat voldoen we aan de meest agressieve targets en bieden we onze stakeholders stabiele investering.