Skip to main content
carrier-bluedge-service-technician-on-roof_h carrier-bluedge-service-technician-on-roof_sq

Service-overzicht:

Samenwerken met Carrier Commercial Service betekent de zekerheid dat elk facet van uw investering zorgvuldig wordt bewaakt, geanalyseerd, onderhouden en gedocumenteerd. Dit begint op het moment van uw allereerste contact met ons en duurt gedurende de hele levensduur van uw installatie. Carrier Commercial Service levert BluEdge™, een nieuwe eersteklas service- en aftermarket-aanbieding exclusief voor klanten en partners. Middelpunt van BluEdge is een progressief, gefaseerd servicemodel, ontworpen met onze klanten in ons achterhoofd, dat onze klanten voorziet van een groot aantal dynamische opties die passen bij de behoeften van de processen.

carrier-group-of-highrise-buildings-in-city-looking-up
Preventief, voorspellend, proactief
De uitgebreide kennis van Carrier van alle merken uitrusting is de basis voor onze service-portfolio. Wij stellen een plan op, dat topprestaties en lange levensduur van uw uitrusting garandeert.
carrier-bluedge-service-technician-on-site_h
Maximaliseer de investering in uw uitrusting met Carrier Commercial Service
Als service-experts, weten wij hoe we het meeste rendement kunnen halen uit uw investering. De kapitaalgoederen die u aanschaft zullen, met het juiste onderhoud, gedurende een lange periode in bedrijf zijn.